Популярни фирми

1. СПРИНТ ИД / SPRINT ID
Спринт - ИД внос и продажба на резервни части за автомобили - накладки, филтри, съединители, капачки, водни и бензинови помпи, феродови дискове, тампони, спирачни маркучи, радиатори, лагери, жила, шарнири, втулки, носачи, едрогабаритни части. ... още..

2. Ди Ейч Студио ЕООД
Студио "Ди Ейч Студио ЕООД" е създадено през 2006 година специализирайки се в разработването на комплексни решения за фирмено представяне и реклама в Интернет. Желанието ни е да завоюваме доверието на широк кръг от потребители. Приоритет на "Ди Ейч С ... още..

3. Психодиспансер Пловдив
Извънболнична, болнична и спешна психиатрична помощ. Социално - правна и лечение на зависими от алкохол и наркотици по програми. Детско - юношеска и логопедична помощ. ... още..

4. ИзиХотел София – НИСКОТАРИФЕН
http://www.easyhotel-sofia.bg - easyHotel Sofia е първият представител в България на британската нискотарифна верига www.easyHotel.com , еквивалент на бюджетната авиокомпания www.easyJet.com. Хотелите от бранда са уникални с това, че предлагат отличн ... още..

5. БЮРО ПО ТРУДА КРАСНО СЕЛО
БЮРО ПО ТРУДА КРАСНО СЕЛО в СОФИЯ можете да намерите на телефон 02 9523919. Фирмата извършва дейност "Трудови борси". ... още..

6. БЕЛЬО ФИНЕС / FINESSE
Елф супер е производител на финно дамско бельо от 1994 г. Дейността включва производство на дамско бельо Finesse - комплекти, прашки, бикини, сутиени, нощници. Фирмата предлага Колекции дамско бельо пролет-лято и есен-зима. ... още..

7. ИЛИАДА
Изключителен представител на L`OREAL PROFESIONAL. ... още..

8. АНДРЕЙ ЛАЛОВ
ЕТ "Андрей Лалов" Русе ЕТ "Андрей Лалов" Русе развива дейност от пролетта на 2005-та година. Специализирала се е в областта на изпълнението на топлоизолация и височинни ремонти по алпийски способ и от скеле. Фирмата извършва както цялостно термоизоли ... още..

9. РАЙ ЕООД
Фабрика за горен трикотаж Рай - Хасково извършва производство и търговия с дамска и младежка конфекция - ризи, блузи, поли, панталони, рокли и други трикотажни облекла. ... още..

10. Сладкарски цех Детелина - Цветалин Мариянов
Фирмата се занимава с производство на всякакъв вид сладкарски изделия, включително и разнос по обекти в цяла Североизточна България. Разполага с напълно оборудвана база по Европейските стандарти. ... още..

11. ДЕТСКА БОРСА САЛИ
Детска борса 'САЛИ' предлага над 2000 артикула бебешки и детски дрехи и бельо собствено производство за продажба на едро. Целта ни е да ви предложим дрешка, която да изрази вашата любов, нежност и грижа към детето. Детска борса "САЛИ& ... още..

12. КАРИМА ЕООД
Фирмата извършва качествен превоз на насипни товари в целия североизточен регион на България. Връзка с фирмата може да се осъществява и на следния имейл: karima@linkbg.com ... още..

13. ДЕС - ТАТЯНА КОЛЕВА ЕТ
В firmi1.com фирма ДЕС - ТАТЯНА КОЛЕВА ЕТ, с адрес Димитровград, бул. Г. С. Раковски 3 и телефон 0391 61928 е вписана с основна дейност Облекла - производство. ... още..

14. ДОМИНЕКС ПРО ЕООД
Класификация "Метални изделия, конструкции и профили" съдържа сред вписванията за град РУСЕ фирма ДОМИНЕКС ПРО ЕООД. Ще се свържете най-лесно с ДОМИНЕКС ПРО ЕООД на телефон 082 846263. ... още..

15. Емилия 2006 ЕООД
Онлайн магазин за дрехи. ... още..