Търсене - " Пломби "Ойро Комерц-Е. Станчева ЕТ
Материали за инкасо:оловни пломби, пломбажни клещи, конци, тел, червен восък, торбички, ласе за банкноти. ... още..

Мартиген ЕТ
ET "Мартиген" - търговия на пломби за сигурност и специални уплътнения. Всички пломби са специални и не съществува възможност за дублиране. Те могат да бъдат персонализирани (по избор) и номерирани. Сфери на приложимост: автотранспорт, железопътен, ... още..

Б-КОРЕКТ-І ЕООД
„Б-Корект-I” ЕООД За нас Фирма „Б-Корект-I” ЕООД е специализирана в комплексна услуга по смяната, тестването, монтажа и пломбирането на водомери. За да може да предложи бърза и качествена услуга, фирмата поддър ... още..

Манспед ЕООД
Транспорт на всички видове стоки в София, страната и чужбина Транспорт Транспорт Транспорт Транспорт Транспорт Транспорт Транспорт Транспорт "МАНСПЕД” ЕООД Фирмата предлага: - Преместване на офиси, складове, мебели и др. - Транспорт на всички видове ... още..

Технострой 2002 ЕООД
Компания "ТЕХНОСТРОЙ 2002" предлага подмяна на хоризонтални и вертикални щрангове с ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ тръби чешко производство с Сертификат от завода производител. Без корозия, без отлагания, по-устойчиви на високи температури, налягане и деформация. ... още..

Вектор Механик ЕООД
Подмяна на хоризонтални и вертикални водопроводни щрангове, чешки и немски полипропилен, монтаж на два броя спирателни крана преди водомера, пломбиране на водомери. Цена 100-130 лева. ... още..

Технострой Сити ЕООД
♦ подмяна на вертикални и хоризонтални водопроводни тръби с полипропиленови ♦ аварийни ремонти ♦ заверка и пломбиране на водомери ♦ проектиране и изграждане на канализационни системи ♦ изграждане и ремонт на отоплителни ... още..

Гарант - Корект ЕООД
Производство и търговия с всичко за пломбирането - оловни пломби, пломбажни клещи, пломбажен тел. ... още..

Оловни пломби ЕООД
Производство и търговията с оловни пломби, пластмасови пломби, пломбажна тел и пломбажни клещи. ... още..

Естадент Лабор ЕООД
Металокерамика. Най-новата технология за пресовани меки протези. Еволюция в зъбопротезирането. Всякакви видове шини - боксьорски, против броксизъм, избелващи. Козметично обличане на фронталните зъби с изцяло керамични корони. Ляти пломби от злато, а ... още..