Търсене - " Пломби "МДМТ ООД
ФУВАС ВЕНДИНГ АВТОМАТИ Напомняме, че съгласно Наредбата крайният срок за свързване на автоматите за самообслужване с НАП посредством ФУВАС е 31 октомври 2012 год. Фискален модул – Пломбиран блок, закрепен в корпуса на апарата, съдържащ всички основни ... още..

АЛДО СИГУРНОСТ ООД
SC ALDO SECURITY SRL разполага с цел производство и търговия на пломби за сигурност и специални уплътнения. Продуктите, предлагани от нашата фирма са направени в Румъния или от внос. Всички пломби са специални и не съществува възможност за дублиране. ... още..

Глобал концепт ООД
Фирма ГЛОБАЛ КОНЦЕПТ е специализирана в изработката, доставката и монтажа на конструкции и обзавеждане, състоящи се от неръждаема стомана, алуминий, стъкло, дърво, нови уникални материали и др. Изделията и конструкциите на Глобал Концепт ООД са обе ... още..

Дебатин БГ ООД
Генерален представител на А. ДЕБАТИН ГМБХ и на НОРИС КОЛОР ГМБХ - Германия. Сертифицирани еднократни опаковки за банкноти монети и инкасо. Логистични опаковки за пощенска/куриерска спедиция и за списания. Сертифицирани пломби и мастила. ... още..

Eлистан-Ел. Станчева ЕТ
Материали за инкасо:оловни пломби, пломбажни клещи, конци, тел, червен восък, торбички, ласе за банкноти. ... още..

Пломби - Георги Проданов ЕТ
Услуги в областта на металургията. ... още..

МАРТИГЕН ЕТ
SC ALDO SECURITY SRL разполага с цел производство и търговия на пломби за сигурност и специални уплътнения. Продуктите, предлагани от нашата фирма са направени в Румъния или от внос. Също така, сме партньори и дистрибутори на ITW - ENVOPAK UK. Всички ... още..

Естетика ЕТ
Стоматологичен кабинет "ЕСТЕТИКА" е създаден преди 12 години. Кабинетът разполага с два стоматологични стола, екип от квалифицирани стоматолози,модерна техника и апаратура. Кабинета работи без почивен ден от 08:00 - 21:00 часа. Всички прегледи и конс ... още..

Сани - Л - Любомир Върлов ЕТ
Производство на всякакви пластмасови изделия; пластмасови пломби. ... още..

Крис - Светослав Иванов ЕТ
Магазин за електроматериали, бои, лакове, бойлери, ел.пломби за вода и др. ... още..