Фирми - Враца

Враца днес
Областен седмичник. ... още..МКЕ - Петър Йончев ET
Изработване на моделно касова екипировка за нуждите на леярската промишленост, механична обработка на отливки и детайли (струговане, фрезоване). ... още..

Мотор АД
Фирмата е специализирана в производството на едноцилиндрови дизелови 4-тактови двигатели с водно охлаждане, малки и средни редуктори, селскостопанска техника и стендове. Извършва рециклиране и основен ремонт на пътностроителна, селскостопанска техни ... още..Енергоинвест - ремонтна компания АД
Монтаж и ремонт на парни и водогрейни котли, тръбопроводи и съдове под налягане. ... още..

Елкомплект ООД
Електрически апарати на "Schneider Electirc", кабелни канали и други инсталационни материали на реномирани европейски производители, промишлени, битови осветителни тела и др. Предлагаме изработка на ел. табла по проект на клиента. ... още..

Електроизграждане - Стройко
Електроизграждане. ... още..

Квалитех Вера Комитска ЕТ
Провеждане на обучение и изпити за квалификационна група по електробезопасност. ... още..

Електроника Механика Автоматика СД
Производство на електронни изделия, елементи и възли, SMD - монтаж и медицинска техника. ... още..

Виста Сервиз ЕООД
"Виста сервиз" ЕООД е българска компания, която се е утвърдила като фирма с богат опит в областта на дистрибуцията и сервиза на електронни касови апарати с фискална памет, електронни везни, системи за отчитане на продажбите на течни горива. ... още..

Л Софт ЕТ
Услуги в сферата на ИТ. Проектиране и внедряване на програмни продукти и интернет страници, рекламна и информационна дейност. ... още..