Фирми - Враца

УЕЙКО ЕООД
ФИРМАТА СЕ ЗАНИМАВА С БИЧЕНЕ ,РЕНДОСВАНЕ, СУШЕНЕ НА ДЪРВЕН МАТЕРИАЛ И РАЗКРОЯВАНЕ СПОРЕД РАЗМЕРИ НА КЛИЕНТ ЗА ПРОИЗВОДСВО НА МЕБЕЛИ. ПРОИЗВОДСТВО И ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА НА ДЪРВЕНИ ПАЛЕТА И КАСИ. КАКТО И САМО УСЛУГИ ПО ТЕРМИЧНА ОБРАБОТКА НА МАТЕРИАЛА. И ... още.."РОНИКОС-ЯНЧО НИКОЛОВ" ЕТ
Търговия с метали,инструментални стомани ... още..

ТРИУМФ-ММ МАРИЯН МАРИНОВ ЕТ
Поддрьжка и ремонт на АСАНСЬОРИ ... още..Многопрофилна болница за актино лечение „Христо Ботев” АД – гр. Враца
УНГ отделението на МБАЛ „Хр. Ботев” АД – гр. Враца се състои от стиционар с 10 легла с функционално обособен детски сектор и приемно-консултативен кабинет. Разполага с лекарски УНГ кабинет с две работни места, манипулационна, кабинет по аудиолигия, е ... още..

Хаджийски и Фамилия
От самото начало млекопреработвателното предприятие инвестира в опазване на околната среда и се гордее със своето модерно пречиствателно съоръжение за отпадни води. Грижата за природата е основна мисия на Хаджийски и фамилия и именно затова нашите пр ... още..

ЗММ - Враца АД
ЗММ Враца е създадена през 1964 година и с четиридесет и няколко годишната си история се специализира като производител на машини за над 60 държави по света. Заводът за металорежещи машини предлага в своята производствена програма гама универсални ст ... още..

Народно читалище Самообразование-1894 Учебно заведение
1. Библиотечно и информационно обслужване: - вестници и списания -/постоянно действащо/ -"Приятели на книгата"-четене на книги от задължителната литература и прожекция на филми. 2. Художествено-творческа дейност: - пет постоянно действащи колектива о ... още..

Финансова агенция Тренд
Обединени от идеята, че не е важно колко си млад или къде си ситуиран, а по-важен е опитът, който притежаваш и коректността при отношенията с клиентите, създадохме "Финансова агенция Тренд" в края на 2007 г. Фирмата е ориентирана към малкият и среден ... още..

НАРОДНО ЧИТАЛИЩЕ "ПОДЕМ-1926-ДЪРМАНЦИ"
Читалището задоволява потребностите на населението свързани със: Развитие и обогатяване на културния живот, запазване обичайте и традициите , разширяване знанията на гражданите и приобщаването им към ценностите и постиженията на науката, изкуството и ... още..

Бизнес Парк - Враца ООД
Отдаване на помещения под наем. ... още..