Фирми - Видин

Радио Гама
Музикалните сигнали и рекламните спотове на радиото се изработват в професионално студио. Те задоволяват изискванията, както на клиентите, така и изтънчения вкус на музикалния продуцент и консултантите на радиото. Ние не правим компромис с качествот ... още..Видин Кабелна Телевизия
Кабелна телевизия. ... още..

Видия - В плюс АД - Видин
Производство на спирални свредла с цилиндрична опашка по DIN 338, HSS, за свредловане и разсвредловане на отвори в метални и неметални материали. ... още..Сдружение "Достоен Живот" - Видин
Сдружение "Достоен Живот" - Видин ... още..

Регионален съюз на потребителите
Цели на организацията: * Да създава условия на потребителя да участва в регулирането на пазара * Да информира потребителите за качеството на стоките и услугите, цените, опасности и злоупотреби Регионален съюз на потребителите в Пловдив Пловдив 4000, ... още..

Клуб Приятели за Видин
Неправителствена организация занимаваща се с да обедини усилията на отделни личности, бизнес среди и НПО за възраждане духа на Видин и просперитет на Видинския регион. Да съхрани и развива историческите дадености и културни традиции на гр. Видин. Да ... още..

Видинска търговско-промишлена палата
Цели на организацията: * подпомага, насърчава и представлява интересите на своите членове * съдейства за развитието на международното икономическо сътрудничество * участва като работодателска организация в тристранно сътрудничество ... още..

Бизнесинкубатор - Видин
Агенция за регионално развитие. ... още..

Агенция за регионално развитие и бизнес център – Видин
Цели на организацията: * да съдейства за укрепване на икономическото развитие на региона * да насърчава заетостта * да работи за развитие на капацитета на държавния,частния и нестопанския сектор ... още..

Камара на Строителите в България ОП - Видин
Услуги в строителната сфера. Камара на строителите в България - областно представителство. ... още..