Фирми - Видин

Авточасти и автосервизи във Видин
Национален каталог на автосервизи и фирми вносители и производители на авточасти, аксесоари, гуми, масла, сервизно оборудване, автобои, автокозметика за леки, тежкотоварни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета в страната. ... още..ИНТЕРНАЦИОНАЛЕН ХРИСТИЯНСКИ ЦЕНТЪР 'ИСУС Е ГОСПОД
всеки един добре дошъл при нас ... още..

Мебелна Къща Мура ООД
Мебелна Къща Мура се занимава с търговия на мебели в Северозападна България.Към момента фирмата притежава 11 магазина в градовете : Видин, Лом, Монтана, Враца, Белоградчик, Берковица и Козлодуй.Фирмата разполага със собствен транспорт и способност да ... още..МБАЛ "Света Петка" АД
В МБАЛ „ Света Петка „ – Видин се осъществяват следните лечебни дейности: Диагностика и лечение на остри заболявания, травми, изострени хронични заболявания, състояния, изискващи оперативно лечение. ... още..

Мини Макс ЕООД
Хранителен магазин ... още..

"Петър Йончев 2007" ЕООД
Продажба на касови апарати с данъчен терминал за връзка с НАП. Гаранционнен и извънгаранционен сервиз. Консумативи. ... още..

ЗЕМАНТ ООД
Агроцентър "Земант" представлява комплекс от няколко магазина, сервиз и кафене, в които се извършва: - продажба на машини, инструменти, резервни части и други стоки за двора и селското стопанство; - сервиз и продажба на гуми за камиони, леки автомоби ... още..

.“БГШОП” ЕООД - гр.Видин
Подаръци за всеки,на достъпни цени. ... още..

Каменарче - Калин Лападатов ЕТ
Тротоарни плочи, бордюри, капаци за шахти,ж.б.колове,паркинг елементи и др. по поръчка на клиента. ... още..

Елит Ю - Юлиан Мишев ЕТ
Производство и тапициране на мебели. Изложбена зала "Хера". ... още..