Фирми - Велико Търново

Сантана-Стефан Мангов ЕООД
Внос и търговия на мебелен обков и аксесоари за мебели. За актуални цени и промоции посетете www.santana-bg.com Категории: 01 Инструменти 01.1 Свредла за дърво и метал 02 Крепежни и свързващи елементи 02.1 Бял винт за дърво 02.2 Жълт винт за дърво 02 ... още..Гулбанис Вайн
„Гулбанис Вайн” е българска винарна, разположена в централната част на България. Подбраните за засаждане сортове са Каберне Фран, Каберне Совиньон, Саперави, Мускат Бианко, Шардоне, Гевюрцтраминер, Каберне Карменере, Марселан, Мерло и Сира. С цел оси ... още..

УНИПУЛ България ЕООД
Доставка и монтаж на басейни и оборудване от Германия. Аксесоари, препарати, оборудване, филтри и помпи за басейни. Поддръжка на басейни. 10-годишна гаранция. Доставка и монтаж на сауни и СПА оборудване. Официален представител на MERANUS Germany, bay ... още..ВМ ЕООД
Монтаж на електронни везни до 100т и производство на дървени колове за лозя. ... още..

Обредни дейности ЕООД
Може да Ви предложим всичко за траурни обреди и помени. Организираме три вида обреди за погребение по избор. Обикновен, със снимка на покойника и мултимедийно представяне. Предприятието е в договорни отношения със Софийски крематориум и предлага услу ... още..

Интертурс ООД
„Интертурс“ ООД е фирма за цялостен мениджмънт на туристически услуги, специализирана в обслужването и на корпоративни клиенти. Създадена 1992г. от професионалисти в областта на туризма. „Интертурс“ ООД е туроператор с удостоверение за извършване на ... още..

СИМА-СИМЕОН ПЕТРОВ ЕТ
Фирмата се занимава с производство и търговия със зеленчуци и консерви. Разболага със собствена база магазини и цех за производство на консерви и компоти. ... още..

ПОЛИГЛОТ
Център за обучение ПОЛИГЛОТ – Велико Търново предлага на деца, ученици, студенти и възрастни: • чуждоезиково обучение по английски, немски, френски, испански, италиански, румънски, португалски, руски, сръбски, чешки, български като чужд, литовски, ту ... още..

Счетоводна кантора Емил Йорданов СД
Пълно счетоводно обслужване на фирми и физически лица. ... още..

Народно читалище Съединение 1885 Учебно заведение
Развитие и обогатяване на културния живот, социалната и образователната дейност на населението, запазване и популяризиране обичаите и традициите на бьлгарския народ, развитие на творческите заложби на подрастващото поколение, осигуряване на достъп за ... още..