Фирми - Велико Търново

ЕВРО КЪМПАНИ ООД
Един от утвърдените производители на зърно за гр. Стражица и областта е ЕВРО КЪМПАНИ. Фирмата обработва 4500 дка земеделска земя с посеви от житни култури, които разпродава на едро с цени от производител. За кореспонденция: ул. Промишлена 8, 06161252 ... още..РИДОР ЕООД
Автоматични врати и бариери, огради, мрежи и парапети. ... още..

Механични часовници за всеки вкус
Ако търсиш механичен часовник за теб или за подарък, то това е мястото. Може би най-големият каталог от механични модели в България. Всички часовници са със стилен дизайн и биха задоволили и най-капризния вкус. Ела и разгледай. Цените са достъпни, а ... още..Механични часовници с атрактивен дизайн на достъпни цени
Нашият онлайн магазин предлага подбрани модели ръчни часовници. Имаме всичко според вашия вкус. Мъжки и дамски часовници. Голямо разнообразие от механични модели, бижута и часовници Casio. Доставяме бързо и евтино, а понякога и качествено. Ела и виж ... още..

БЕК-1 ЕООД
Фирма БЕК-1 ЕООД предлага строително-разрушителни дейности, като събаряне на сгради , земекопни работи, бутане и отстраняване на временни и постоянни постройки, почистване на терена и извозване на отпадъците Щипка за разрушаване на сгради; Комбиниран ... още..

All Drinks Bulgaria ЕООД
All Drinks Bulgaria ЕООД се занимава с производство и търговия с газирани и негазирани безалкохолни напитки. ... още..

Заложна къща "Екоприм" ЕООД
Заложна къща ... още..

"ГАЛДИВ" ЕООД
Фирмата е създадена през 2009 г. с предмет на дейност проектиране и извършване на пробивно взривни работи в строителството , прокарване на пътища, геология, екологични и сеизмични оценки ,разчистване на строителни площадки, геодезия, вертикални и хор ... още..

Арт Студио Модерато ЕООД
Рекламно производство. Ситопечат. Лазерно и фрезово рязане и гравиране. Рекламни стилажи. Нестандартни проекти. Есктериор и интериор. Осветление. ... още..

Начев ЕООД
НАЧЕВ ЕООД е на българския пазар за стоки за отоплението, проектиране и монтаж на слънчеви инсталации, газови инсталации, битови инсталации и други от 1990 г. Предоставя продукция на SUNSISTEM, TERMOLUX, KALDO. Лицензиран дилър на помпи Wilo, тръби и ... още..