Фирми - Варна

Арес Груп ООД
„АРЕС ГРУП” ООД е създадена през 2003 година и оттогава е пример за бързоразвиваща се частна охранителна фирма с постоянен ръст. Благодарение на фирмената политика за предоставяне на качествени услуги и гарантирана сигурност, „АРЕС ГРУП” ООД е предпо ... още..Растем ЕООД
Разносна търговия на пакетирани захарни и сладкарски изделия в Североизточна България основен представител на водещи Български производители офиси на фирмата в град Варна и град Силистра ... още..

арх. Надежда Евстатиева
Изграждане на модерен и функционален дизайн на еднофамилни къщи и вили, жилищни и обществени сгради, проектиране на интериори и екстериори с отличителен и уникален дизайн. ... още..ЗПК СИЛА
ЗПК СИЛА от с. Калоян, варненско, се развива в зърнопроизводство и продава на едро маслодайни култури като слънчоглед, пшеница, ечемик. Запитвания на адрес: 051372317. ... още..

ПРОТЕКТ ООД
Фирма Protect ООД предоставя на клиентите си широка гама изпитани системи в сферата на мълниезащитата, гръмоотводите и електрическите системи за безопасност. Комплексното разнообразие от съвременни продукти, разработени от водещи европейски производи ... още..

АМЦМП Олимед
Репродуктивна клиника ОЛИМЕД http://invitro-olimed.eu/ има 15-годишна история в лечението на стерилитет, извършва асистирана репродукция, ин витро оплождане. Варна, 052 / 60 00 27, СХБАЛ Проф. Темелков, пл. Тракия, ул.Алеко Константинов 5. ... още..

Pametnici.bg ЕООД
Pametnici.bg предлага мраморни, гранитни триплексни паметници по готови проекти от каталога на фирмата, така и по получен от клиента модел със специфични изисквания и спецификации. Изработка на - паметници Варна, паметници Добрич, цялата страна ... още..

Резервни части за европейски товарни автомобили и автобуси
Авточастите.БГ е Национален каталог на автосервизи и фирми вносители и производители на авточасти, аксесоари, гуми, масла, сервизно оборудване, автобои, автокозметика за леки, тежкотоварни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета в страната. ... още..

Pafiumbg – интернет магазин за маркови парфюми
За да бъдете съвършени в ежедневието, в офиса или сред приятели, винаги бъдете с любимия си парфюм. Ароматите на световните марки са секси и предизвикват силен интерес в отсрещния пол. Напръскайте се с оригинални парфюми поръчани от сайта http://parf ... още..

Мангуста ЕООД
Фирма Мангуста ЕООД е създадена през 1995 г. Фирмата се занимава с внос/износ, търговия на едро, както и продажби на крайни клиенти. www.mangustaceramics.com ... още..