Фирми - Варна

Сладка Роси ЕООД
Прозиводство и доставка на торти, рула и дребни сладки. Приемаме индивидуални поръчки. За повече информация се свържете с нас. ... още..PerfumXX ЕООД
Онлайн магазин за намалени маркови парфюми с дълготраен аромат. Доставка за цяла Европа. ... още..

Ар Ди Ем ООД - Семинари ООД
Ар Ди Ем ООД е една от водещите фирми в България, която предлага обучение по счетоводство. Непрекъснато провеждаме силно тясно специализирани семинари за счетоводители и ги подготвяме за реалната работа и проблемите възникващи на работното място. ... още..ОРЕКС БЪЛГАРИЯ ООД
“ОРЕКС БЪЛГАРИЯ” ООД е основана 1990 година. Основният предмет на дейност на компанията е внос и търговия с материали за изграждане на водопроводни, канализационни и отоплителни инсталации,оборудване за баня и градина. Поддържането на широка гама изд ... още..

Скин Лайн Варна ООД
Skin Line е първата естетична лазерна клиника в град Варна, създадена през 2001г. Skin Line е медицински център с комфортна атмосфера, последно поколение професионална апаратура, висококвалифицирани дерматолози и специалисти с богат опит, актуални пр ... още..

Варна Сий Инвест ЕООД
Основен предмет на дейност на агенция за недвижими имоти Варна Сий Инвест е търговията с недвижими имоти и управление на имоти - къщи, парцели, апартаменти, бизнес имоти, продажба, замени и наеми на имоти. ... още..

Аllinclusive pochivki
www.allinclusive-pochivki.eu предлага на своите клиенти следните услуги: - Хотелско настаняване в България и чужбина; - Настаняване в къщи, вили, СПА хотели, луксозни и бизнес хотели, хотели на море, хотели на планина, градски и семейни хотели; - Най ... още..

ТЕХНО НОВА ЕООД
ФИРМА"ТЕХНО НОВА"ЕООД ПРЕДЛАГА ДЪРВЕНИ ВЪГЛИщА В ПОЛИПРОПИЛЕНОВИ ЧУВАЛИ ОТ 3кг.;5кг. и 15кг. ЦЕНА НА ТОН 745лв. без ДДС ЦЕНА НА ТОН 894лв. с ДДС ... още..

АРМ ТРЕЙД БГ ЕООД ЕООД
Основна дейност на фирмата е внос и търговия на тръбопроводна промишлена арматура и фитинги от неръждаема и черна стомана, Арм Трейд БГ ЕООД предлага постоянен асортимент и разнообразни артикули на конкурентни цени като: фланци, преходи, тройници, ко ... още..

МД-90 ЕООД ЕООД
Фирмата се занимава основно със строителство на еднофамилни къщи и обекти, ремонти, документи до акт 16 на сградите, комуникации, вертикални планировки и др. ... още..