Фирми - Варна

Бриз 2 АД
Хотел Бриз Варна е разположен в морската градина. Един от най добрите и натоварени сватбени ресторанти в гр. Варна. Тризвезден хотел Варна. ... още.."АХАВА" ООД
Фирма ‘Ахава’ ООД е създателят на онлайн магазина www.uau.bg. Освен вносител и дистрибутор на много брандове за България, магазин ‘Ахава’ е работното място и производителят на ръчно изработените картички, които онлайн магазинът предлага. ... още..

Асториа Груп ЕООД
Езикова школа Асториа Груп е ориентирана изцяло към подобряване на предлаганите на пазара услуги. Знаят колко е ценно времето Ви и се стремят да го оползотворят! Екипът е съставен изцяло от млади и мотивирани специалисти, устремени към вашия успех. К ... още..АЙРЪН ЛОДЖИК ЕООД ЕООД
Дизайн, разработка и производство на електронни продукти и модули – това ние правим най-добре. Основни продукти на компанията: Системи за контрол на достъпа и работното време RFID-оборудване Услуги по договор и производство на електронни продукти. Пр ... още..

Месокомбинат Варна АД
Месокомбинат Варна АД е предприятие за месодобив и месопреработка. Ние произвеждаме широка гама от полуфабрикати , малотрайни колбаси , полутрайни варено-пушени меса и салами , трайни шпекови и луканкови салами и деликатеси от нераздробено месо. Имам ... още..

Лазарс ЕООД Lazar's Real Estates ЕООД
Лазарс EООД е млада и динамично развиваща се компания, ориентирана към пазара на недвижими имоти в България. Фирмата предлага професионална помощ в извършването на операции в сферата на недвижимите имоти и пълен комплекс от консултантски услуги в таз ... още..

IdividiShop - детски и бебешки дрехи ООД
IdividiShop е онлайн магазин за бебешки и детски дрехи. Ние предлагаме качествени дрешки на изгодни цени. Нашата цел е да видим вашето дете усмихнато. Сега можете да изберете модерното и удобното при това на разумна цена. ... още..

АМУРАА-КОНСЕРВ-68 ООД
Фирма „АМУРАА – КОНСЕРВ – 68” ООД е основана през 1992 г. в гр. Варна, като от основаването си до момента 22 години развива следните основни дейности : 1.Търговия на дребно и едро с хранителни стоки 2.Производство на плодови и зеленчукови консерви – ... още..

ГЕТБИЖУ ЕООД
Бижута Онлайн от getbijou.com - Онлайн Магазин за Бижута. Подчертай своята индивидуалност с нашите бижута. Евтини и шикозни, ръчно изработени бижута от GetBijou. ... още..

Survey.bg
Survey.bg е водеща платформа за онлайн анкети и проучвания. Дава възможност за изготвяне на целеви онлайн проучвания, получаване на безценна обратна връзка и използване на експертни методи за анализ. Маркетинг, човешки, ресурси, индустриални анализи, ... още..