Фирми - Варна

БГ Зон ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Интернет доставчик. Разработка и публикуване на интернет страници. Разработка на софтуер. ... още..Ария Нет ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Aria Net Ltd предлага набор от качествени Интернет и комуникационни услуги посредством съвременни решения Ethernet, xDSL, Fiber optical, Wireless, VPN, VoIP, Hosting, Colocation и много други, за крайни и корпоративни клиенти ... още..

Корал Мултимедия ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Проектиране, изграждане и поддържане на мултимедийни софтуерни решения. ... още..ИнфоВизия ЕТ
Продажба и сервиз на компютърна техника. ... още..

БуФу Тийм
Услуги в сферата на ИТ. Хостване на страници, които не съдържат елементи от вида на Perl, MySQL или PHP. Изготвяне на начална или друга допълнителна страница. ... още..

БГ Лийдс ООД
Услуги в сферата на информацията. БГ Лийдс е собственик и оператор на сайтовете BGLEADS.COM и www.bgwebcredit.com. [1] Клиентите на BGLEADS.COM имат уеб място, където могат да закупуват предварително проверени и одобрени потенциални клиенти - лийдов ... още..

Авангардни компютърни технологии
Търговия с персонални компютри, офис техника, оборудване, компютър видео. Авангардни компютърни технологии. ... още..

Натурела ООД
Услуги в сферата на ИТ. Фирмата предлага нова комутационна система с възможности за автоматично разпределяне на множество повиквания (ACD - Automatic Call Distributors) - DX100. С нейна помощ, се приемат повиквания от селищната телефонна мрежа, към ... още..

Микрон ЕООД
Търговия с металотърсачи, независими енергийни източници-ветрогенератори и електрически слънчеви панели. ... още..

Ефективни Бизнес Решения ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Управление и стандартизация на ИТ проекти с гарантирани резултати; изграждане (подобряване) на ИТ бизнес процесите; внедряване на ефективни работни практики; консултация на клиенти за дизайн, изграждане, внедряване и поддръжк ... още..