Фирми - Варна

Ви - Ес Системи
Търговия с електронни елементи и компютърни системи (нови и втора употреба), оказион компютри. ... още..3Ген ЕООД
Търговия с компютри. 3 Gen е един от водещите доставчици на компютри и компютърни компоненти във ВАРНА. Фирмата предлага: * Продажба на компютърни системи и компоненти. * Продажба и подръжка на системен софтуер. * Интернет услуги. * Изграждане на ло ... още..

Нет Комп ООД
Услуги в сферата на ИТ. Нет-Комп ООД е фирма функционираща от 1996 година специализира в предлагане на Интернет услуги и задоволяване на тяхното все по обширно търсене. Фирмата израстна и увеличава своя капацитет за да предложи по-добро качество на ... още..МТ - Линк ООД
Услуги в сферата на ИТ. Кабелен и безжичен INTERNET достъп. Изграждане и поддръжка на локални и БЕЗЖИЧНИ компютърни мрежи. Продажба на компютри. ... още..

МСат Кейбъл
Услуги в сферата на кабелните оператори. MSAT Cable е създадена през 1994г. и е един от първите кабелни оператори в България. Към момента MSAT Cable е един от най - големите оператори в национален план и най-големият оператор в Североизточна Българи ... още..

Ломат ООД
Услуги в сферата на ИТ. Интернет доставчик. Ремонт на компютри. ... още..

Ланком ООД
Услуги в сферата на ИТ. Основана през 1990г. във Варна като СД "Матев и сие" от Светозар Матев. Преименувана през 1999г. поради излизането му като съдружник. Настоящи управители Ваня и Петър Бакалови. Компютърни системи, изграждане на локални мрежи, ... още..

Лан ултра
Услуги в сферата на ИТ. Интернет доставчик за Варна. ... още..

Ес Ес Ай ООД
Услуги в сферата на ИТ. Фирмата разполага и със сервиз за ремонт и поддръжка на телефонни и факс апарати, телефонни централи и радио и телевизионна техника. Сервизът извършва и абонаментна поддръжка на телефонни централи за своите клиенти. ... още..

Геодим ООД
Услуги в сферата на ИТ. Осигуряваме бърза, качествена и надежна връзка към Интернет при изключително атрактивни условия. ... още..