Фирми - Варна

М2 Дизайн Студио ООД
Студиото работи в сферата на интериорният дизайн. Извършваме интериорно проектиране и мебелно проектиране. Официален дилър на щори Kamax. Доставка и монтаж на PVC и AL дограма. Монтаж на комарници, первази, козирки, профилактика на дограма. Монтаж на ... още..Служба по Трудова Mедицина Поликонтакт ЕООД
Службата по трудова медицина консултира и подпомага работодателите в планирането, организирането и изпълнението на задълженията им по осигуряване и поддържане на здравословни и безопасни условия на труд. Специалистите, работещи за Вас, които са от об ... още..

Либра Груп ООД
Либра Груп ООД е основана през 1999 година в град Варна. От тогава фирмата се развива и успешно работи в две основни направления - търговия и сервизно ремонтно обслужване. В областта на търговията с домакински електроуреди, Либра Груп има два фирмени ... още..Кеш 2012 ЕООД
Магазинът предлага кимидол кукли и сувенири, сервизи за хранене Луминарг, карвинг свещи и сребърни бижута. Богато разнообразие от още много други уникални подаръци за мъже, жени и деца. ... още..

„Дафовска" ЕООД
Studio 79 се занимава с търговия на платове с високо качество, подходящи за завеси, дамаски, пердета, шалтета, декоративни възглавници и други интересни интериорни решения за вашия дом, офис или заведение. Studio 79 Платове Онлайн улица „Македония“ 1 ... още..

Минчев Консултинг Груп
Минчев Консултинг Груп предлага пълно счетоводно обслужване на своите клиенти. Счетоводна компания с офис в центъра на град Варна. Освен абонаментно счетоводно обслужване при нас може да получите счетоводни и данъчни консултации, както и финансов ана ... още..

Кученца които си търсят дом Фондация
Помощ за животните ... още..

Козметичен Център Beauty Academy
Cъздадохме Beauty Academy day spa с целта да бъдем вашата сбъдната мечта. Уверяваме ви, че тук ще откриете най-добрата грижа за вашата духовна, емоционална и физическа форма. Ние ви предлагаме възможност да преоткриете своето тяло и своята блестящата ... още..

ИД Лоу Офис ЕООД
Ние сме екип от Български адвокати обединени от желанието си да предоставяме възможно най-добрите правни съвети на нашите клиенти. От създаването на Адвокатска кантора ID Law Office през 2005г. до момента, продължаваме да усъвършенстваме уменията и к ... още..

Холидей Споса
Холидей Споса EООД e официален представител за България на испанските марки за булчинска мода LA SPOSA и Avenue Diagonal ... още..