Фирми - Търговище

ТИЕВ ООД
Бъдете Уникални и Забележителни. Ние ще направим дома, градината Ви и офиса Специални. Гаранция за качество: - Бетонни блокчета, - Тротоарни плочки, - Рустика, - Бетонни изделия - Коминни тела и др. Фирма ТИЕВ ООД Работим, за да направим дома и гради ... още..ПРАКТИС ООД
Внос и търговия на строителни материли.Дружеството е официлен представител на сръбските зоводи МЛАДОСТ за производство на керамични керемиди и тухли. ... още..

ХЕЛЕ ЕООД
Мебели втора употреба-внос от Швейцария! ... още..СТАНКОМ 2010 ЕООД
В търговски център „СТАНКОМ” ще Ви предложим комплексно техническо обслужване и перфектен сервиз. Ще намерите най-добрите оферти за компютри, лаптопи, нетбуци и периферия. ... още..

"Траби-Тод-73" ЕООД
Продажба,гаранционен и след гаранционен сервиз на електронни касови апарати с фискална памет,електронни везни,софтуер за магазини и ресторанти. Изграждане,поддръжка на системи за видеонаблюдение и контрол да достъпа и работното време,СОТ системи. ... още..

RoBox
"Робокс"ЕООД е основана през 1990г. През годините се е сформирал екип от специалисти, които компетентно съветват клиентите и създават качествени продукти. Дългогодишният ни опит в тази сфера ни позволява да създаваме строго индивидуални озвучителни с ... още..

Еко Батери 2010
Компанията Еко Батери 2010 е създадена с единствената цел да задоволи нуждите на своите клиенти, свързани с тягови и стационарни акумулаторни батерии и зарядни устройства за тях, предназначени за захранване на електрокари, високоповдигачи, платформен ... още..

ЕТ "Орбита - 91" ЕТ
производство на дребни сладки /ЕЖКО БЕЖКО, ПЛЕЗИР, ПАЛМА, СУХА ПАСТА/, торти, пасти, еклери, закуски ... още..

Виктори Груп Трейд ЕООД
Производство на брашна и трици. Мелница и хлебозавод. ... още..

БОХАМА ООД
Изработка на всички видове ключове. Търговия и услуги със заключващи системи. Автоматика за портали и врати, Видеонаблюдение, Контрол на достъпа, Домофони. ... още..