Фирми - Стара Загора

НетФлоу ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Индивидуално разработен и високоефективни програмни продукти или интернет сайт, подчинен на ясна стратегия, отличаващ се със стилен дизайн и ефективно използване на най-новите технологии за интерактивност и динамичност, съчет ... още..Нексгис Технологии ООД
Услуги в сферата на ИТ. Фирмата се занимава с разработването на софтуер за нуждите на геодезията, кадастъра и географските информационни системи. ... още..

Ити Софт ООД
Услуги в сферата на ИТ. Разработка на икономически, производствен и интернет софтуер. ... още..Гес - 2000 - Георги Славов ЕТ
Услуги в сферата на ИТ. Разработка на софтуерни продукти. Мрежи. Интегрални информационни системи. ... още..

Милениум ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Доставка, инсталиране и поддръжка на компютърно оборудване. Интернет зали и телефонни кабинки. ... още..

Експресконсулт 96
Продажба и сервиз на компютърни системи. ... още..

Компютърни технологии и комуникации ООД
Услуги в сферата на ИТ. Основната дейност е концентрирана в проучване, разработка, доставка и развитие на широка гама Интернет и IP-комуникационни решения и услуги. ... още..

Интернетгруп ООД
Услуги в областта на ИТ. . Доставка и сервиз на компютри, техника и сървъри. ... още..

Интернет груп ООД
Услуги в сферата на ИТ. Доставчик на Интернет; изграждане на локални и глобални мрежи; структурно окабеляване; разработване на софтуер ориентиран към Интернет приложения. ... още..

Ай Ти Стандард ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Хостинг решения за уебсайтове от всякакъв размер и вид. ... още..