Фирми - Стара Загора

АГРОИН ДИНАМИК ООД
Производство на пелети от рапица и слама за горене в битови и промишлени инсталации. ... още..“Пресков” АД
“Пресков” АД е българско предприятие за производство на метални елементи от горещо кован метал. Фирмата предлага разнообразие от изковки с големина от 0,300 кг до 25 кг. Заводът е единственият у нас, който използва въглеродна и легирана стомана. Нами ... още..

Акция 2010 ЕООД
Циклене, редене, пренареждане, шлайфане на паркети в Стара Загора, Раднево, Нова Загора, Казанлък тел. 0894830138. Професионално, безпрахово циклене на естествен паркет и дюшеме с последен модел валови и дискови машини Bona. Фирма "Акция2010"ЕООД пре ... още..Артемис 2 БГ ООД
„Артемис2 БГ”ООД Първият Официален Вносител на оригинални качесвенни кристали Сваровски за България на всички видове висулки, кристали за залепяне, кристални копчета,перли и много други.Предлагаме кристали Сваровски на едро и на дребно, сребърни комп ... още..

СИГНАТЮР ТОДОРКА АЛЕКСАНДРОВА
Агенция за декорация Сигнатюр е със сериозен опит в декорацията на поводи от всякакво естество – сватби, рожденни дни, юбилеи, абитурентски балове, приеми, официални вечери и много други. Прецизност, елегантност, индивидуалност и уникалност – това е ... още..

Хотел Севтополис
Хотел Севтополис се намира в Павел Баня сред красива природа и прекрасна гледка към Стара Планина и Средна гора. Спокоината атмосфера, отлично обслужване, комфортна обстановка, минералните басейни и SPA процедури,ще направят Вашия престой тук едно въ ... още..

Ради Димов ЕТ
Провеждане на курс и обучение по електобезопасност до и над 1000 волта и издаване на удостоверение. Провеждане на курс ,обучение и издаване на удостоверение за работа в неелектрически уредби. ... още..

Къща за гости "СИЯНА"
Къща за гости "СИЯНА" се намира в село Нова Махала, област Стара Загора и е единствената засега къща за селски туризъм в община Николаево. Къщата е на два етажа и разполага с голяма всекидневна (механа) с бокс, две бани с тоалетни (първия етаж) и три ... още..

Строително ремонтни дейности - Чирпан и региона
Извършваме всички видове строително-монтажни работи необходими за цялостен ремонт - кърти, чисти и извозва, покрив, изолация, вентилация , сайдинг, полагане на теракот, фаянс и гранитогрес, паркет, монтаж на гипсокартон, шпакловка, обръщане на дограм ... още..

НЮБИБ ЕООД
Книжарница "Комфорт" предлага на своите клиенти богат асортимент от канцеларски материали, офис оборудване и офис консумативи, както и различни услуги в областта на рекламната дейност: копиране - черно бяло и цветно, принтиране, ламиниране, сканиране ... още..