Фирми - Стара Загора

Преводи "БОЛ-РУ"ЕООД ЕООД
Агенция за преводи „ БОЛ-РУ” ЕООД е специализирана в преводите от руски на български език и от български на руски език.”БОЛ-РУ” ЕООД извършва бързи и качествени преводи на най-достъпните за Вас цени.Поръчките се изпълняват винаги в срок и съответства ... още..булдо ЕООД
производител на полиетилен регранулат ... още..

Ен Поул ЕООД
Продажба и монтаж на климатици, хладилна техника и вентилации Стара Загора http://npole-klima.com/ ... още..Ате пласт ООД
Фирма Ате Пласт ООД произвежда фолиа за печат и ламиниране. За този бранш ние изготвяме фолиа с много добри оптични свойства и специални добавки, третирани и подготвени за печат. С Технофол ще имате всички необходими качества за Вашата опаковка: бляс ... още..

Йовита НИС ЕООД
Йовита НИС - ЕООД купува, продава, дава под наем обработваеми и необработваеми земеделски земи - ниви, лозя, овощни градини и пасища. Фирмата има офиси в центъра на Стара Загора и Нова Загора. Дейността й е предимно в Югоизточна България - областите ... още..

Летера - Лена Иванова ЕТ
От 01.06.2013 фирмата е на нов адрес: Стара Загора, ул. Хаджи Димитър Асенов 87, етаж 2, офис 8 ... още..

ЗКПУ ТРАКИЯ
ЗКПУ ТРАКИЯ е фирма, действаща в зърнопроизводството. Продукцията, която обработва и продава е от следните култури – царевица, пшеница, слънчоглед. Фирмата извършва и обработка на селскостопански площи с машини. За контакти: гр. Раднево, ул. Митьо Ст ... още..

Земеделска кооперация „Детелина 2007”
Земеделска кооперация Детелина 2007 с предмет на дейност производство и търговия на земеделски продукти. Кооперацията основно отглежда - пшеница, царевица, слънчоглед. Базата на кооперация Детелина 2007 се намира в с.Знаменосец, обл.Стара Загора, общ ... още..

Дезинтегратор АД
“Дезинтегратор” АД гр.Стара Загора е създаден през 1981 г.като научно-производствено предприятие в областта на дезинтеграционната техника. В “Дезинтегратор” АД се разработват и произвеждат машини и съоръжения за полупромишлени и промишлени цели, техн ... още..

Тотев Ауто ЕООД
Обучение на водачи на МПС ... още..