Фирми - София

ДиТра
Услуги в сферата на ИТ. Фирмата се е утвърдила като CAD/CAM център на ТехноЛогика. Оказва интензивна методологическа и консултантска помощ, свързана с инженерното проектиране, анализите, симулациите, технологичната подготовка на изделията и др. Осно ... още..Дженмарк Аутомейшън АД
Производство на роботи. Пpoизвoдcтвo нa paдиoпpeдaвателни eлeменти и електронна апаратура. ... още..

Дженерал Сателит - София ЕООД
Разработка, производство, дистрибуция и сервизно обслужване на оборудване за изграждане на мрежи за спътникова, кабелна и ефирна телевизия. Оборудване за структурно окабеляване с нисковолтови кабели. Изграждане на информационни системи, системи за б ... още..ВойсЛинк ЕООД
ВойсЛинк предава ново значение на понятието телефонен номер. Той може да бъде с вас навсякъде където сте и Вие. Всичко от което се нуждаете е Интернет и Вие вече можете да се възползвате от услугите им. ... още..

Винор Сервиз ЕООД
Продажба, сервиз и поддръжка на компютри и касови апарати; втора употреба; компютърни услуги; хардуер и софтуер; компютърен тунинг; лаптоп винили; копирни услуги; WEB дизайн; интернет и кабелна телевизия; цифрова телевизия. ... още..

Ви Джи Ей - Георги Славчев ЕТ
Търговия с оборудване за приемане на сателитна телевизия. ... още..

Бианор Холдинг АД
Услуги в сферата на ИТ. Компанията е създадена през 1998 година под името Арексус. През 2000 година променя името си на Фрамфаб България, след като най-голямата тогава европейска интернет консултантска фирма Фрамфаб придобива 51% дялово участие. Пре ... още..

Балканкарт ООД
БалканКарт ООД е частна фирма, създадена през 1993г., работеща в областта на информационните технологии. Специализирана е в смарт картовите приложения. Първият успешен продукт на базата на смарт карти беше реализиран в областта на банковото дело. Пр ... още..

Байнет Дейта Комюникейшънс България ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. Байнет Дейта Комюникейшънс е водеща компания в системната интеграция съчетава всички компоненти, от които се нуждаете. Предлага широк кръг крайни решения и професионални услуги, съответстващи на бързо развиващите се нужди от ... още..

Анвил
Услуги в сферата на ИТ. Рециклиране и презареждане на консумативи за лазерни принтери. ... още..