Фирми - София

  Ателие за красота
АТЕЛИЕ ЗА КРАСОТА Ви предлага следните процедури: - GREEN PEEL; - AINHOA диамантена терапия; - Регенерираща и хидратираща терапия с екстракт от хайвер и злато; - ACADEMIE - Овлажняваща терапия; - BECOS - Моделираща терапия; - GIGI - VIP Подмладяваща ... още..  ИзиХотел София – НИСКОТАРИФЕН
http://www.easyhotel-sofia.bg - easyHotel Sofia е първият представител в България на британската нискотарифна верига www.easyHotel.com , еквивалент на бюджетната авиокомпания www.easyJet.com. Хотелите от бранда са уникални с това, че предлагат отличн ... още..

Термодизайнтотал ООД
Фирма Термодизайнтотал ООД извършва дейност обвързана с внос и търговия на съоръжения с различна принадлежност. Предлагаме материали и съоръжения за водопровод, отопление, климатизация, соларни системи и други. Продуктовата гама включва медни тръби и ... още..ДИОДИ БГ ЕООД
Магазин за LED осветление. ... още..

Рефлекс М ЕООД
Иновативна компания в областта на професионалното почистване на домове и бизнес помещения. Ние държим висок стандарт на предлаганите услуги и затова използваме единствено висококачествени препарати и модерно оборудване. ... още..

Коин Консулт ЕООД
Коин Консулт е специализирано в събиране на вземания и правно обслужване на търговски дружества. В компанията работят екип от адвокати, юристи и финансисти с опит в областта на извършваните от дружеството услуги. Коин Консулт предоставя на своите Кли ... още..

Хамали Грийн ЕООД
Хамали Грийн ЕООД Транспортни услуги от 1 до 20 тона Разполагаме с бусове за центъра Предлагаме камиони с палетна количка и борд Курсове за цяла България Хамалски услуги по желание на клиента Безплатен оглед 0886916355 0897999317 http://hamaligreen.b ... още..

Уни Де Консулт ЕООД
Професионални консултации за ученици, които искат да кандидатсват за следване в чуждестранни университети. ... още..

Ръчно тъкани котленски килими
Изработка на ръчно тъкани котленски килими. В каталога на сайта ни ще видите модели, проектирани с автентичните котленски мотиви в традиционен или съвременен стил. Същевременно има възможност за най-разнообразни корекции по тях за да се адаптират аде ... още..

Ресторант REGINA
Ресторант REGINA се намира в сърцето на София. Една от най-забележителните в своята аристократична красота, къщи на София, намираща се на ул. „Хан Крум“ 31, се превръща от частен дом в ресторант за ценители, търсещи духа на стара София и предизвикате ... още..