Фирми - Смолян

Съюз на българските организации за социални дейнос
Осигуряване заетост на безработни лица, социални дейности,обучение и квалификация, предприемачество. ... още..Сдружение Карл Попър
Формиране на активна гражданска позиция; участие на младите хора в събития с важна обществена значимост; организиране и провеждане на младежки дейности. ... още..

ЕТ КУЗМАН КУЗМАНОВ ЕТ
Бизнес консултации, счетоводно обслужване, инвестиционни проекти, маркетинг и реклама ... още..Рекс-К - Екатерина Коджебашева - Крум Коджебашев Е
Товарни превози над .. т в Европа и в Русия. ... още..

Ники - Ка - Никола Карагеуров ЕТ
Международен транспорт и спедиция.Фирмата упражнява тази дейност от 15 години.Основни релации са: Германия,Холандия,Белгия,Италия,Австрия,Унгария,Полша ,Словакия,Чехия...,Работим точно бързо и коректно,и с голямо удоволсвие.Успех на всички. ... още..

Александър Комерс 1 ООД
Продажба на течни горива, автосервиз и автомивка. ... още..

Раве - Транс ООД
Годишни технически прегледи на всички видовеППС,Прегледи на ППС по ЕКМТ/СЕМТ, монтаж, ремонт, заверка на аналогови и дигитални тахографи.продажба на тахошайби и терморолки Автомобилно застраховане,шофьорски курсове кат.В,възстановяване на точки ... още..

Язова - ЕООД
Проектиране на строителни конструкции. ... още..

Лидекар 3000 ЕООД
Верига магазини за резервни части за автомобили и сервизи за ремонт на леки и лекотоварни автомобили. официален представител на ситроен !пътна помощ!изкупуване на излели от употреба автомобили.стен за геометрия на автомобили!зареждане на климатици!!! ... още..

Фарма Ко Р - Георги Кокудев ЕТ
Аптека. ... още..