Фирми - Сливен

Джокер комплект ООД
Джокер комплект ООД изработва брезенти за ТИР, сенници,промишлени покривала,завеси и заветряния от промазан брезнт и кристал.Изработва конструкции за камиони и сенници. ... още..ИММ - Сливен АД
Конструиране, изработка и ремонт на машини с цифрово-програмно управление. ... още..

М - Арт ЕООД
Производство на реклами - светещи, метални и пластмасови. Гравиране и рязане на елементи. LED дисплеи- внос,монтаж и поддръжка ... още..Фортуна ООД
Магазин за авторски бижута от сребро, камъни, естествени перли, сувенири, бельо -"Triumph",луксозно спално бельо -интернет магазин ... още..

Стал - пласт ООД
Коване, преработка на ламарина и изработване на инструменти за машини. ... още..

ДАРИЯ КАРПЕТ
ДАРИЯ КАРПЕТ ЕООД – внос и дистрибуция на меки подови настилки като – килими, пътеки и мокети. Фирмата приема поръчки за изработване на мокети за ХОТЕЛИ, ОБЩЕСТВЕНИ СГРАДИ, ОФИСИ, РЕСТОРАНТИ и др. ... още..

АРХИТЕКТИ КОЙНОВИ
- Инвестиционно проектиране - изготвяне на пълни комплексни проекти с разработки във всичките им части - Интериор и дизайн - 3D моделиране и визуализации ... още..

Магазин ДИВАНИ
Магазин "ДИВАНИ" Сливен ще Ви предложи най-доброто решение за вашият интериор. Проектант ще Ви предостави идеи за довършителния ремонт до посленият детайл в обзавеждането. Доверете се на италианското умение за мека мебел. Ние ще Ви последваме и в най ... още..

ХИДРОСТАР ЕООД
Продажба, монтаж и поддръжка на слънчеви системи за БГВ. Продажба и сервиз на всички видове помпи "WILO". Продажба и монтаж на всичко, необходимо за изграждане на локални отоплителни системи, сградни ВиК инсталации и магистрални водопроводи до 250мм. ... още..

ЕТ Иван Славов ЕТ
Строителство ремонт и поддръжка на кабелни и въздушни линии трафопостове електрически подстанции улично и парково осветление ... още..