Фирми - Сливен

Бред Къмпани България
ДЕМЕА е един от най-старите производители на хляб и хлебни изделия у нас с пет цеха за качествени хлебни продукти и закуски. Адрес за кореспонденция: гр. Сливен, ул. Цар Симеон 49, 044/ 667682, 0885296727. Един от първите производители на хлебни изде ... още..Мандра Атлас
В мандра Атлас, може да намерите масло, кашкавал, извара, топено сирене и кашкавалено роле от 100% краве мляко. Мандрата държи на качеството и добрата хигиена. Продуктовата гама на мандра „Атлас” може да откриете в градовете София, Варна, Пловдив, Ве ... още..

Община Твърдица Администрация
В най-северозападната част на Сливенска област се намира китната Община Твърдица.Тук ще може да се насладите на приятна почивка сред планината. Запазения екологичен рай, предразполага за развитието на еко, ловен и ски туризъм. Може да отседнете в Къщ ... още..Монолит ООД
МОНОЛИТ ООД е екип от специалисти в строителството, строително-ремонтни дейности на частни и индустриални сгради, търговски обекти. Предоставя собствена складово-производствена база и цехове за производство на дограма, арматури, метални конструкции. ... още..

КАЛИНА ООД
Внос и разпространение на хранителни продукти! ... още..

МБАЛ Д-р Иван Селимински АД
В Област Сливен най-голяматото здравно заведение е МБАЛ Д-р Иван Селимински АД. Тя има 130 годишна история и в нея функционират четири основни блока: консултативно-диагностичен, стационарен, административен и аптека. За дейността на болницата доприна ... още..

Хелп ИТ ООД
Основната ни задача е да облекчим бизнеса Ви, като изнесем дейността на ИТ отдела извън вашата организация. По този начин Ви осигуряваме непрекъсната и точна диагностика, планиране на ИТ услуги и ИТ ресурси, намаляване на разходите за хардуер, софтуе ... още..

Рошко Детски Маркет
Фирма Вис Пи стои зад онлайн магазинът roshkobg.com. Фирмата е собственик и на два реални магазина за детски стоки Рошко, които се намират в град Сливен. В нашите магазини ще октриете детски и бебешки дрешки за момичета и момчета, детски обувки, санд ... още..

Гар Агент ООД
Гар Агент ООД предлага пълна гама професионално оборудване за автосервизи. Оборудване на пунктове за ГТП, подемници, автодиагностична апаратура, автоклиматични системи, баланс машини, стендове за реглаж, тенекеджийско оборудване, бояджийски камери, с ... още..

Агроимпулс
„Агроимпулс” е кредитна кооперация с основна дейност, насочена към кредитиране на земеделските стопанства и отпускане на средства за развитие на селските райони. Нашите експерти ще извършат оглед на активите на вашето земеделско стопанство или друг в ... още..