Фирми - Шумен

Инвамед ЕООД
"Фирма Инвамед осъществява търговия с медицински изделия. Предлагаме: Апарати за кръвно налягане Продукти за грижа за кожата Термометри Инхалатори Възглавници Слухови апарати Помощни средства за хора с увреждания Ортези Хранителни добавки Антиварикоз ... още..адвокат Жана Йончева
Адвокатски услуги в областта на: гражданското право - семейно, облигационно, вещно, наследствено право; търговско право; оспорване на РА; НП ... още..

Роби
Френска фирма изкупува акациеви колове за лозя. небелени колове (триъгълни бичени, триъгълни цепени) или белени колове (триъгълни бичени обелени, триъгълни цепени обелени и също така квадратни бичени - те се използват за колчета за лозя). - Размери: ... още..Живис ООД
Магазин КЕРАДОМ е специализиран в продажбата на подова и стенна керамика, гранитогрес и цялостно обзавеждане за банята. Продуктите, които предлагаме са както от българския пазар, така и внос от Испания и др. Асортимента непрекъснато се обновява в зав ... още..

Пробленд ООД
Конструиране, изработване, ремонт и модернизация на пакетираща техника конструиране, изработване, ремонт и модернизация на нестандартно оборудване по предварително представено задание, проектиране, разработване, внедряване и сервиз на промишлена елек ... още..

АН Метал
Произвеждаме метални халета, огради, врати, прави стълби, вити стълби, метални и аварийни стълби, дворни врати, врати за апартаменти, входове, мазета, тавани, плъзгащи се врати и врати с дистанционно управление, парапети за прозорци, външни и вътрешн ... още..

МАДАРА-ХЕЛИОС ООД
Посредничество при покупко-продажба и наемане на недвижими имоти. ... още..

"ЕКО ДИЗАЙН - 2010" ЕООД
„Еко дизайн – 2010” ЕООД е фирма специализирана в проучвателна, проектантска и консултантска дейност. Ние предлагаме точни и навременни решения при хармонизиране на фирмената политика с изискванията на европейското и българското законодателство. Извъ ... още..

Емине Сюлейманова
Завършила съм Турска филология-магистър в ШУ"Константин Преславски".Имам опит в преводи на общински докумeнти, пълномощни, договори, дипломи, анекси, фактури и др. Съобразявам се с цените на агенциите, за да може да реагираме по-бързо на запитвания и ... още..

РВЦ ООД
"РВЦ" е утвърден вносител за българския пазар на различни видове камери за вътрешно и външно наблюдение, камери за охрана на помещения и изгради, нощно видео наблюдение, възможност за запис на наблюдението чрез DVR, отдалечен контрол. ... още..