Фирми - Шумен

Алкомет - Шумен
Техническо фолио, както и голямо разнообразие от обработени алуминиеви сплави и продукти от горещо пресован алуминий произвежда за страната и за износ Алкомет. Устойчиви горещо пресовани профили, пръти и тръби за промишлеността. За кореспонденция: Шу ... още..AVJ-Engeneering Ltd ООД
Продажба и сервиз на компютри, лаптопи, офис техника. Зареждане на тонер касети. Изграждане на системи за видеонаблюдение. ... още..

Стелана ООД
ПРЕВОДИ от / на всички езици, както и ЗАВЕРКА и ЛЕГАЛИЗАЦИЯ на официални документи от и за чужбина в съответните институции и консулства в Р. България. Легализация на ДИПЛОМИ, академични справки, уверения и документи, необходими за кандидатстване в ч ... още..Neostyle ЕООД
Фирма НЕОС ЕООД е създадена през 2000 година и се занимава с директна и он-лайн търговия на дребно с изделия от порцелан, керамика, стъкло, полирезин, сувенири и сезонна украса на конкуретно ниски цени! За нас е удоволствие да работим заедно с Вас – ... още..

Бодифит ООД
От септември фирмата Бодифит ООД е ексклузивен представител на бранда производител на спортни добавки Trec Nutrition. Оферираме широката гама артикули на Trec инкорпориращи първокласни Л-карнитин, енергийни продукти, напомпващи продукти, витамини и м ... още..

Пестицид
Качествени семена хибрид на PAU Semences с поръчка от ПЕСТИЦИД с фирмен телефон 054 800 273 е решението за високи добиви в земеделието и зърнопроизводството. Още гранулирани торове и устойчиви на стрес семена – всичко това на pesticid.bg. ... още..

Козлуджа ООД
Фирма КОЗЛУДЖА от гр. Шумен се развива в месообработка и производство на месо от свине. Работи в собствен свинекомплекс за качествени месни продукти като кюфтета, кебапчета, разфасовки с месо. Запитвания отправяйте на ул. Софийско шосе, П.К 24, 05480 ... още..

нотариус СВЕТЛОЗАР ЗДРАВКОВ НИКОЛОВ
Нотариус Светлозар Здравков Николов предлага всички нотариални услуги на територията на град Велики Преслав. За контакти: ул. Александър 94, ет. 6, ап. 6, тел: 053844100 ... още..

Пестицид
Продукти за земеделско производство като семена PAU Semences предлага фирма ПЕСТИЦИД, гр. Шумен. Богата гама от препарати за растителна защита и гранулирани торове. Повишаване на добивите на декар. За връзка: телефон 054 800 273, pesticid.bg. ... още..

ЙОРУС ООД
Tobacco Shop ... още..