Фирми - Русе

Счетоводна къща Гебона ООД
Счетоводна къща Гебона, гр. Русе извършва пълно счетоводно обслужване, счетоводни услуги, данъчни консултации, трудови договори и осигуровки. Годишно счетоводно приключване. ... още..МБМ Металуърк ЕООД
Фирма МБМ-Металуърк ЕООД е създадена през 2005г. в България като част от Мерони Груп - Италия. Нашата дейност е организирана в две направления: серийно производство на метални детайли и възли за различни машини и уреди по чертеж на възложителя и прои ... още..

Шотерон 98 ЕООД
Производство, доставка и монтаж на всички видове щори, сенници, мрежи против насекоми, врати тип хармоника ... още..Икономични еко системи ЕООД
Предлаганите от нас цени включват пълно автокаско на автомобила, всички необходими такси и застраховки както и неограничени изминати километри. ... още..

“ОМЕГА” ООД
Предлага производство на касови ролки и ролки за факс апарати, търговия с хартии и консумативи за принтери на едро и дребно. ... още..

РАДИЕЛ ЕООД
Видеонаблюдение,СОД модули,аларми.домофонна техника. Брави с чип картово заключване,касови апарати Профисионални решения. Всичко за вашата сигурност,надеждност и конфорт.За дома и офиса. Разнос и доставка на Канцеларски материали и офис консумативи И ... още..

Д-р ДИАНА ДЯНКОВА
Кабинет за кожни болести и естетична дерматология. С Д-р Дянкова можете да се свържете на тел.:0888 33 22 93. Интернет сайт на кабинета: proderma-bg.com ... още..

Адвокат Ирина Богданова Александрова
Адвокат Ирина Александрова съобщава, че от 15 май 2012г. премества адреса на кантората си на ул."Църковна независимост"№5 в Русе (до съда-в ляво), вх.1 (минава се зад сградата), ет.2, офис 14; с тел.: 0888286429 и ще приема по граждански, наказателни ... още..

Инсес
Фирма Инсес се занимава с дейности свързани с компютърни системи. Предлагаме програмиране и поддръжка на база данни, почистване от вируси, инсталиране на операционни системи и програми. Ще забързаме и оптимизираме вашия компютър, ще го почистим и поп ... още..

"Дигитални офис технологии" ЕООД
Дигитални офис технологии е компания, която предлага цялостни решения в областта на офис техниката и информационните технологии. Основната ни стратегия е персонален подход към всеки клиент, разбиране на нуждите му и предлагане на оптималното решение. ... още..