Фирми - Русе

Счетоводна къща Евристика , Русе ЕООД
Счетоводна къща Евристика от гр. Русе е винаги с Вас във всякакви моменти, при реализиране на счетоводното обслужване към своите клиенти, индивидуални счетоводни решения, къчество,динамика и гаранции съчетани с ефикасност. Избирайки Счетоводна къща Е ... още..ППК НАДЕЖДА РЯХОВО Кооперация
ППК НАДЕЖДА РЯХОВО е русенски търговец на мляко, както и производител на пшеница, царевица, слънчоглед. В животновъдството е с ферма за крави. Контакти: с. Ряхово, ул. Искър 1, община Сливо Поле, тел.: 081332265. ... още..

„Шанс – 99” – пътнически превози в страната
Вътрешноградски транспорт и междуселищен транспорт за град Русе осъществява ШАНС – 99. Автобусите са нови и гарантират удобен транспорт на пътници. За връзка: ул. Николаевска 73, телефон: 082824437. ... още..ЛОВЕЛА
Ловела ООД е организация за търговия с дърва за горене, които добива чрез високопроходими машини за сеч. Доставя дърва за огрев, както и объл материал. База на производството:7060 Сливо Поле ; обл. Русе, до шосето, тел: 0817 97147, www.lovela-ood.hit ... още..

адвокат Ивелина Михайлова Иванова
Сферата на дейност на кантората включва търговско право, сделки с недвижими имоти, семейно и наследствено право,вещно право,трудово право,изготвяне на правни становища, договори, анекси и споразумения, процесуално представителство пред съдилищата и д ... още..

АЛКАСАР ООД
ДИРЕКТЕН ВНОСИТЕЛ НА СТРЕЧ фолио за опаковане на палети и Стреч фолио за опаковане на храни, Дистрибутор на Опаковъчни ленти (Чембери) от Стомана, Полиестер, Полипропилен, ТИКСО индустриални размери от 50 до 1000 метра и ширини от 12 до 75 мм. Машини ... още..

Унимедиа
Основната дейност на Унимедиа ЕООД е производство и печат на рекламни материали. Разполага ме с съвременно оборудване за производство и печат на термо и офсетови ролки за всички видове касови апарати и банкомати. Постоянно инвестираме в оборудване и ... още..

д-р Силвия Георгиева
специалист уши-нос-гърло ... още..

ЗКПУ ЗЕМЯ НОВО СЕЛО
Кооперация Земя е специализирана е в зърнопроизводството. Отглежда пшеница, царевица, слънчоглед. Намира се в с.Ново Село, област Русе. Тел: 081132234; 0889187465; 0885871166. ... още..

ГАЛИАНА ТТ
Преводи - писмени и устни Заверки на документи във всички инстанции Легализация на официални документи Набор на текст Други съпътстващи преводите услуги Копиране, сканиране, други офис-услуги ... още..