Фирми - Русе

Hrismil ЕООД
Hrismil e фирма,чиято дейност е свързана с продажбата на платове на едро и дребно.Ние сме вече повече от 20 години на Българският пазар,като за това време успяхме да изградим силна дистрибуторска мрежа в България и в чужбина!Спечелихме доверието на е ... още..Матраци Блян ООД
Матраци Блян, удобни и красиви, са гаранция за вашия добър и здравословен сън и украса за всяка спалня. Продуктите за спалня с марка Блян са майсторски изработени и следват вековни традиции, доразвити с нови технологии и артистичен дизайн. ... още..

Мицов ЕООД
Ние осигуряваме навременно подаване на автомобили за комплектни и групажни товари по релации България, Русия, Украйна, Молдова, Сърбия и Европейски съюз(Румъния, Полша, Австрия и др.). Предлагаме отлични цени, спазваме сроковете за доставка, разполаг ... още..РАЙС ООД
РАЙС ООД е агенция за митническо обслужване и спедиция. Ние имаме над 15 годишен опит на пазара и предлагаме цялостен пакет от услуги, като по този начин затваряме кръга от нуждите на нашите клиенти-от вашата идея за внос или износ на стоки, пълната ... още..

Био магазин Русе
В модерния забързан свят хората обръщат все по-малко внимание на това с какво се хранят. Акцентът, на който залагаме тук е популяризирането на културата на здравословното хранене и начин на живот.Това е нашият социален проект за информираност и по-го ... още..

Био Магазин - Био Бакалия - Русе ООД
Bio Bakalia - Русе - магазин за био-органични и натурални храни, супер храни и био козметика. био, органични, натурални, супер, храни, сертифицирани, Русе, гр., вегани, стоки, чай, фреш, кафе, насипни, пакетирани, сурови, ядки, магазин, без глутенови ... още..

Игнатов 2000 ЕООД
Магазин Motorlife предлага: нови и употребявани скутери, части, консумативи и аксесоари за мотоциклети и мотопеди, екипировка. Официален представител на Piaggio, Vespa и Gilera за гр. Русе и региона. ... още..

Игнатов 2000 ЕООД
Услугите които предлага автошкола "Игнатов" са: Обучение на водачи на МПС от категория А, А1, А2, B, BE, C, CE, AM Подготовка на документи за явяване на изпит пред РДАА Допълнително обучение за явяване на изпит пред РДАА Обучение на водачи на МПС за ... още..

РЕАЛ ГРУП ООД
Изработване на различни видове транспортьори и елеватори. Транспортьорите могат да бъдат лентови, верижни, ролкови или верижно-лентови.... Предназначени са за вграждане на съществуващи поточни линии или като самостоятелни звена. Лентовите транспортьо ... още..

ДЕЯТУРС ЕООД
ДЕЯТУРС е компания създадена от специалисти с дългодишен опит в областта на международния и вътрешен транспорт. Специализирана е в превоза на пътници,товари и спедиция. Нашата цел е да повишим качеството на предлаганите услуги и все по-пълно удовлетв ... още..