Фирми - Разград

СТЕЙДИ СЪЛЮШЪН ЕООД
Предлагаме най-евтиното и ефективно решение за Укрепване и предпазване на Вашия товар при неговото транспортиране. Надуваеми торби, Въздушни възглавници или Dunnage airbas, всички те имат едно значение и предназначение – ПРЕДПАЗВАНЕ и УКРЕПВАНЕ на ст ... още..Онлайн магазин за здраве и красота Teddyshop.eu
Пълна гама продукти на Green Master за здраве, красота и иновативни продукти за дома от Teddyshop.eu. Подарете здраве и красота на Вас и на Вашите любими хора с продуктите на Green Master. ... още..

Агрохимконсулт 3
АГРОХИМКОНСУЛТ – 3 развива своята дейност в областта на селското стопанство. Произвежда зърно, слънчоглед, пшеница и други зърнени култури. Специализирана е в търговията със семена и посевни материали. ... още..Мотор Ойл ООД
Дългогодишният ни опит и създадените директни търговски партньорства, ни позволяват да Ви предложим изключително богата гама от двигателни и индустриални масла, филтри, греси, антифриз, различни течности. При нас ще намерите значителни наличности от ... още..

Рока СО ООД
Разградското дружество Рока СО www.rokacompany.com е местен производител на брашна и мелничарски продукти за земеделието и селското стопанство. Разполага с транспорт за доставки. Адрес на фирмата: ул. Черна 26, телефон: +35984660213. ... още..

Информация за България
Вашият сайт с туристическа информация. Всичко за населените места в България, курорти и хотели в страната и забележителности, които ще Ви оставят без дъх. ... още..

„ЛЮТФИ ДАХИЛОВ ИНССТРОЙ ЛД” ЕТ
Фирма, която се занимава с търговия на пшеница и зърно в Кубрат и района е ЛЮТФИ ДАХИЛОВ ИНССТРОЙ ЛД. Извършва търговия с ечемик и слънчоглед. Поръчайте на: тел.: 083873361, 084873361, ул. Самуил 13. ... още..

ЗЕМЕДЕЛСКА КООПЕРАЦИЯ ГОРОЦВЕТ
Една от местните кооперации за производство на зърно и селскостопански услуги в разградски район е ЗЕМЕДЕЛСКА КООПЕРАЦИЯ ГОРОЦВЕТ. Свържете се: с. Гороцвет, ул. Искър 12, 0887957089. ... още..

ЕТ Али Ислямов ЕТ
ЕТ АЛИ ИСЛЯМОВ e производител на млечни продукти и мляко. Изкупува, преработва и продава натурално качествено кисело и прясно мляко, сирене, извара, кашкавал. За контакт с фирмата: с. Ясеновец, общ. Разград, ул. Вежен 47, телефон: 0887778553, e-mail: ... още..

РИОР ЕООД
В с. Хърсово функционира производствената база на РИОР ЕООД с дейност производство на млечни продукти. След преработка на краве мляко от собствена кравеферма предприятието предлага кисели млека и др. Ул. Ал. Стамболийски 42, 084660551. ... още..