Фирми - Ямбол

МИРИАН
Фирма МИРИАНработи в гр. Стралджа в сектора за инвестиционни проучвания на капитално строителство. Осъществява също строително-монтажни дейности и ремонтни услуги. Контакт и повече информация: гр. Стралджа, област Ямбол, ул. Хемус 49, бл.3, вх.б, ет. ... още..Учебен център "Вихър"
Предлага обучение шофьорски курсове за категория "B".Фирмата предлага теоретична и практическа подготовка за шофьорски курсове на територията на град Ямбол. Учебен център "Вихър" разполага с високо квалифицирани и опитни инструктори с индивидуален по ... още..

OБУВКИ SHOOZ
Производство на мъжки и дамски обувки ... още..ШУУЗ ГРУП ООД
Производство на мъжки и дамски обувки ... още..

Виктори Трейд 21 ООД
Фирма Виктори Трейд 21 се занимава с внос на козметична и медицинска апаратура. Фирмата предлага апарати за криолиполиза, които работят с охлаждане и замразяване на изградените мастни клетки. Това не представлява вреда за околните тъкани. Тъй като ма ... още..

АКВАТОНИ
Пълен инженеринг в областта на природния газ и отопление. Проектиране, доставка, строителство на газопроводи, съоръжения за регулиране разхода на газ, котелни централи, битови газопроводни инсталации. ... още..

НИЯ СТИЛ ЕООД
Ако искате да сте в крак с европейските и световни модни тенденции, пазарувайте в онлайн магазин за даско облекло Ния Стил. Ние предлагаме стилни и оригинални дамски делови и официални облекла, в различни размери и широка гама от цветове.Повече инфор ... още..

ДИРКОНСУЛТ ЕООД
Фирма ДИРКОНСУЛТ ЕООД е консултантска фирма. Дейността и е позиционирана като приоритет в подоготовката и управлението на програми от ЕС ,програми от националния бюджет и кредитно посредничество.Фирмата има множество реализирани проекти по програмите ... още..

Неотерм
Доставка и сервиз на газови уреди за отопление,охлаждане, производство на санитарна топла вода и кухненски уреди на газ. Фирмата осъществява дейността си на територията на цялата страна и в чужбина. ... още..

Таньо Видев 62 ЕТ
"Фирма Таньо Видев 62" съществува от 1989 г. с предмет на дейност търговия и обслужване на системи за пропан бутан и метан. Фирмата е официален представител на италианския производител на газови уредби landirenzo за България и Македония. Предлагаме: ... още..