Фирми - Пловдив

Гео - Комерс 97 ЕООД
Услуги в сферата на ИТ. VISIO предлага високоскоростен достъп до интернет с динамични и гарантирани параметри, ползвайки изцяло наземни интернет-канали с осигурен back-up през две независими международни оптики. ... още..2 Плюс България АД
Проектиране, изграждане и поддръжка на компютърни системи и мрежи. Оторизиран сервиз на Hewlett Pacard. Интернет доставчик. ... още..

Йодиг Димитър Тодоров ЕТ
Услуги в сферата на ИТ. Проектира, изработва, внедрява системи за контрол и визуализация на технологични процеси в промишлеността и разработване на приложен софтуер. ... още..ЕРА Компютър
Търговия с хардуер, компоненти, периферия, мрежи, сервиз. Продажба и сервиз на нови компютри, компоненти и периферия. Гаранционен и извънгаранционен сервиз. ... още..

Декстро Груп ООД
Услуги в сферата на ИТ. Дейността на Декстро Груп ООД е в сферата на финансовите и IT консултации. Фирмата предоставя услуги в сферите на финансовите и IT консултации, разработката на софтуер и аутсорсинга. ... още..

Булранг СД
Сервиз, продажба, гаранционно и следгаранционно обслужване на копирни машини, принтери, скенери, мултифункционални машини, факсовe. Продажба и доставка на консумативи. Офистехника под наем и на лизинг. Оторизиран дилър на Xerox и Brother. ... още..

Ай Ти Си Консулт ООД
Услуги в сферата на ИТ. Консултации в областта на информационните технологии и комуникациите. ... още..

Нет Тел ООД
Услуги в сферата на ИТ. Неттел е млада компания, стремяща се към утвърждаване в сферата на интернет базираната телефония (IP) - технология от най-ново поколение. Потребителите я предпочитат по две основни причини: спестява средства и премахва геогра ... още..

Ладек СД
Производител на уникална лазерна техника и технологии и производство с тях. ... още..

Завод за лазерна техника
Производство на лазерна апаратура. ... още..