Фирми - Плевен

"ПЛЕВЕНСКИ ИМОТИ 2000" ООД
Оценителска дейност на недвижими имоти, машини и съоръжения, земеделски земи, цели предприятия, управленски дейност на недвижими имоти, разработка на проекти по европейски програми, консултации по земеделие - Стопански дворове и ЗОЗЗ . ... още.."Карато С" ЕООД
“Карато – C” ЕООД е създадено 1995 г. с предмет на дейност: проектиране, строителство, покупко-продажба на недвижими имоти, инвестиционна, консултантска, производствена дейност, строителни ремонти. Член е на Камарата на строителите в България от 1996 ... още..

FREE MOTORS - А.Великов
Резервни части за мотоциклети,мотопеди,скутери и атв.Екипировка-каски,шлемове,якета,екипи,ръкавици.Масла,накладки,филтри,свщи,съединители.Всичко за мотоциклета ... още..Виком 82 ЕООД
Фирмата работи основно с клиенти в гр. Плевен и региона. Всички наши клиенти в гр. Плевен, които са се доверили на нашата поддръжка могат да разчитат на бърза консултация и решаване на проблем на място в рамките на деня на постъпилото обаждане. За кл ... още..

Статев Адвайс ООД
Счетоводната ни къща съветва и предпазва клиентите си вусловията на приобщаващото се към Европейските стандарти българско законодателство.Нашият професионализъм почива на дългогодишни традиции и опит в областта на счетоводството. Дружеството работи с ... още..

Кондров ЕООД
Резервни части за Mercedes, MAN, DAF, SCANIA, VOLVO. Представител на Нелас Авточасти ООД за Плевен и региона. Ремонт на леки и лекотоварни автомобили. ... още..

ЕТ"Габи"-Плевен
. Модно ателие „Габи” е специализирано в изработката на булчински,абитуриентски и официални рокли и аксесоари. ... още..

Никси ЕООД
Фирма НИКСИ ЕООД съществува от 1994 г. Основното ни занимание е продажба и сервиз на продуктите на шведската фирма HUSQVARNA. HUSQVARNA произвежда градинска и паркова техника: моторни триони, моторни косачки, храсторези, култиватори и др. Husqvarna C ... още..

Апекс11 ЕООД
Магазин за резервни части на мотокари, електрокари нови транспалетни колички, заваръчни консумативи, колани за укрепване на товари всичко това на достъпни цени. ... още..

Ривал Инвест
Производство и търговия на пуканки за микровълнова печка. Фирма "Ривал Инвест" е създадена 1999г с цел да реализира на пазара в Европа висококачествените микровълнови пуканки и възпита в потребителите ново отношение и търсене на продукта. Днес продук ... още..