Фирми - Плевен

Автосервиз Плевен
Автосервизи Плевен ,Автомобили Плевен,Мотори Плевен,Авто обяви Плевен,Автосалони,Автоморги,Авто Новини и Авосъбития Плевен ... още..ДИКАР КОНСУЛТ BOSCH ЕЛЕКТРОИНСТРУМЕНТИ
На специализирания сайт на ДИКАР КОНСУЛТ - www.bosch-bg.com ще откриете широка гама от професионални, полупрофесионални и хоби електроинструменти, консумативи, автосервизно оборудване, градинска и измервателна техника. Фирмата предлага акумулаторни и ... още..

ПВ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД
Фирмата облужва компютърни системи , мрежи , тонери и други. Предлагаме богат асортимент от техника и много добра поддръжка на техниката Ви. Ако желаете и сте решили да сте наш клиент , може да се свържете с нас всеки ден. -- ПВ ТЕХНОЛОДЖИ ЕООД - гр. ... още..ЕКО МОТОРС
Фирма "Еко Моторс" ЕООД e създадена през 2006г. Дейността на фирмата е монтаж на автомабилни газови уредби,монтаж на автомобилни алармени системи, продажба,монтаж и сервизно обслужване както на конвекционални така и на инжекционни уредби за пропан бу ... още..

" Божидар Бояджиев" ЕТ
Компания с установени традиции в производството на балсови риболовни плувки. Позната и утвърдена както на българския, така и на европейския пазар. Марката балсови плувки Bojy се е доказала с голямото разнообразие от модели, видове и изключително бога ... още..

"ЕТВААЛ"Христо Пащрапански ЕТ
спешна ключарска помощт;коли,брави,клю4ове,сеифове,каси,отваряне без повреди и разбиване,посещение по домовете.ремонт и монтажна вси4ки изброени по готре!!!!!!!!!! ... още..

"ЖАР-Р" ЕООД
"ЖАР-Р" ЕООД извършва продажба на всякаква противопожарна техника. Предлагаме цялостен асортимент на пожарни кранове и пожарна арматура,пожарни шлангове и струйници,всички видове и класове пожарогасители,автомобилни комплекти,аварийно осветление, про ... още..

ВВСПЛАСТ
Изработка и монтаж на алуминиева и пвц дограма,щори сенници и др. ... още..

Община Кнежа Администрация
В района на Община Кнежа почвено-климатичните условия са много подходящи за развитие на зърнени култури, зеленчукопроизводство, отглеждане на билки и трайни насаждения. Основна пречка е напояването на културите. Като основни направления на развитие н ... още..

Община Гулянци
Община Гулянци заема част от Област Плевен в Северна България. Територията й е 458 km² с население от 12 336 човека в 12 села. В местността се отглежда и преработва пшеница. Действа вятърно-енергиен парк. Районът е богат на природни дадености, еколог ... още..