Фирми - Перник

ЕМИ ЕООД
Салон Аура е студио за красота и здраве където се предлагат услуги за поддържане на външния вид и здраве: Фотоепилация и фотоподмладяване Кавитация и радиочестотен лифтинг RF LPG-вакуумен масаж и антицелулитни и релаксиращи масажи Козметика за лице и ... още..VIP Покриви
Ремонт на покриви,смяна на керемиди пренареждане на стари, поставяне на черна хартия,воалит и битумни керемиди,монтаж на улуци-водостоци.Бързо и качествено изгодни цени. ... още..

Фотис
Фабриката F&L предлага качествени и разнообразни стоки съобразени с най-новите тенденции в текстилното производство. При нас ще откриете красива бродерия на покривки, пердета, възглавници, спално бельо и кърпи. ... още..Н.Д.Енджин ООД
Проектиране и изграждане на външни ел.захранвания. Пълен инженеринг на енергийни и инфраструктурни обекти. ... още..

Адвокатско съдружие "Георгиев и Караджов"
Търговско и корпоративно право. Консултираме местни и трансгранични сливания и придобивания, включително и на публични поглъщания, корпоративни преструктурирания, съвместни предприятия и стратегически съюзи, търгови процедури. ... още..

ДЕЗИНФЕКЦИЯ ЕООД
ДЕЗИНФЕКЦИЯ" ЕООД - Перник е специализирана фирма за борба и унищожаване на вредни насекоми- хлебарки ,бълхи,кърлежи - ДЕЗИНСЕКЦИЯ, както и на мишки и плъхове -ДЕРАТИЗАЦИЯ, продава препарати за самостоятелна употреба и препарати за дезинфекция на пов ... още..

Старт Консулт ЕООД
Геоложки проучвания и геофизични изследвания, софтуер GEO5 Консултантска фирма СТАРТ КОНСУЛТ предлага услуги в областта на геотехническото инженерство, минната индустрия и инфраструктурното строителство. СТАРТ КОНСУЛТ се специализира и подпомага наст ... още..

Филбор
Посредничество при покупка, продажба, наеми на недвижими имоти ... още..

хипермаркет МАРДЕН
Хипермаркет за строителни материали МАРДЕН в гр. Перник предлага на своите клиенти ръчни и електроинструменти RAIDER , BOSCH , MAKITA , SPARKI , крепежи WURTH , KOELNER , врати , заключващи системи и обков , тапети , бои , лакове , латекс , електрома ... още..

Славстрой - Инженеринг ООД
Електроизграждане и ремонт на въздушни електропроводи до 400кV, кабелни мрежи до 35кV, монтаж на МТП, КТП, БКТП, електроинсталации на промишлени предприятия, парково и улично осветление, художествено осветление, услуги с товарни автомобили, автокран, ... още..