Фирми - Перник

Оналйн магазин за гуми - E-gumi ЕТ
Намерете и изберете изгодни и качествени зимни гуми, летни гуми и всесезонни гуми за своя автомобил. Онлайн магазин E-gumi предлага на своите клиенти директна доставка до дома и монтаж в град Перник. ... още..СОКОЛОВА ЕООД
Счетоводна Къща „СОКОЛОВА” ЕООД е специализирана в сферата на счетоводството. Фирмата предлага широка гама счетоводни услуги както и индивидуално месечни и еднoкратни услуги за малки средни и големи фирми с различни интереси, самоосигуряващи се лица, ... още..

Вулкан ЕООД
“Вулкан гуми” предлага летни, всесезонни и зимни гуми онлайн. Разполагаме също така с два напълно оборудвани сервиза за демонтаж и монтаж на летни гуми, зимни и всесезонни гуми в град Перник. Само на 20 минути път от София ще намерите добро и бързо о ... още..АСФ ТРАНС ЕООД
предлага товарен транспорт до 3,5 т и пътнически транспорт до 20 места,услуга с багер и трастор автовишка ... още..

Ценкор- Ивайло Ценков ЕООД
производство на тоалетна хартия , кухненски ролки , салфетки . ... още..

ИЦИ -магазин ЕТ
магазина се занимава с търговия на едро и дребно. предлага -тоалетни хартии , салфетки , амбалажни хартии , вера , прахове , памперси за деца и възрастни , мокри кърпи , сапуни , гъби , препарати . ... още..

ИВОНА ЕООД
Плазнено рязане CNC 6200ммХ2600ммХ30мм Гилотинно рязане 2700ммх6мм Лентово рязане Ф270MM Огъване CNC Абкант 3000ммх5мм Заварка MIG TIG STIG Боя ... още..

Община Ковачевци
Центърът за административно обслужване на община Ковачевци издава удостоверения, адресни регистрации, разрешения, копия на имотни скици. В сградата й се помещава и служба “Местни данъци и такси”. Община Ковачевци е в Пернишка област и е с площ от 139 ... още..

Димонт ДДД ООД
Фирмата се занимава с производство и монтаж на PVC и алуминиева дограма. Друга специализация на фирмата е доставка и монтаж на соларни панели. Вносът е предимно от Германия. Свържете се с нас за повече информация. ... още..

ИНТЕР СТИЛ 02 ЕООД
Строително-ремонтни услуги,довършителни дейности. ... още..