Фирми - Пазарджик

Семеен хотел Лидия - Цигов чарк ЕТ
Семеен хотел Лидия - още в мига, в който го зърнете ще разберете, че това е Вашето място. Луксозно студио със собствено джакузи в банята, стая с вана – където и да се настаните ще се чувствате като у дома си, само че без всички грижи и отговорности. ... още..Разсадник Green garden
Разсадник GREEN GARDEN - гр. Септември произвежда декоративна растителност за външно озеленяване - иглолистни и широколистни, вечнозелени и с опадливи листа дървета и храсти с различни форми, багри и големини. Растенията се отличават с високото си ка ... още..

Hotel SV, Цигов чарк
Семеен хотел SV се намира в местността Цигов чарк, на 300 м. от язовир Батак и на 7 км. от гр. Батак, на 160 км. от гр. София, на 75 км. от гр. Пловдив, на 36 км. от гр. Пазарджик и на 15 км. от гр. Велинград. Малък семеен хотел отворил врати за Коле ... още..Семеен хотел SV, Цигов чарк
Семеен хотел SV се намира в местността Цигов чарк, на 300 м. от язовир Батак и на 7 км. от гр. Батак, на 160 км. от гр. София, на 75 км. от гр. Пловдив, на 36 км. от гр. Пазарджик и на 15 км. от гр. Велинград. Малък семеен хотел отворил врати за Коле ... още..

ПИСТОЛА ЕООД
Търговия на едро и дребно с почистващи препарати и козметика ... още..

Рокворк ЕООД
Фирма за обработка на врачански камък. Предлагаме на изгодни цени, плочи, первази, фаши, цокъли и много други. ... още..

ОУ “Св.Св.Кирил и Методий”
ОСНОВНО УЧИЛИЩЕ “Св.Св.Кирил и Методий” – Ихтиман, е с дългогодишна история и в момента е общинска собственост. В него се обучават ученици основен курс – от 1 до 8 клас. Сградата е с добра материална база като се ползва компютърен кабинет за СИП по “ ... още..

Аспарух Веселинов ООД
Чамови , сухи , без кори +хартия +кибрит +чувал 2. 99лв/брой п. с. За количества отстъпка ... още..

ДДД-Инсект-2012 ЕООД
„ДДД-Инсект-2012’’ ЕООД е лицензирана фирма с доказан професионализъм и високо качество на предлагана услуга, с основен предмет на дейност: дезинфекция, дезинсекция и дератизация. Фирмата предлага няколко варианта за обработка и поддръжка на работни, ... още..

ЕВО ЛУКС ООД
Новата серия матраци ЕВО ЛУКС Вашия комфорт е нашето удоволствие Техническа характеристика: 1. Калъф - Висококачествена плетена дамаска 2. Пружинен пакет Боннел 3. Рамка от иглолистен материал 4. Обезшумяващ слой 5. Полиуретанова пяна 6. Мебелна вата ... още..