Фирми - Пазарджик

ЛОВНО РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО (БАТАК)
За района на Батак действа ЛОВНО РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО (БАТАК), което покрива територия с планина, язовири, реки. Условия за лов и риболов, отстрел на дива свиня, сърна и друг едър дивеч. Координати: ул. Априлци 34, тел.: 035532039. ... още..ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО СЕЛИЩЕ
Дърводобив и охрана на горския фонд от ДГС СЕЛИЩЕ. Грижа за залесяване и ловностопанска дейност на част от Западните Родопи , а именно северните склонове на Дъбраш и южните склонове на вододела между р.Доспат и р.Марица. ... още..

shapki.bg
Продаваме различи шапки шалове и ръкавици , занимава само и единствено с шапки при нас ще намерите голямо разнообразие на спортни шапки с козирка , шапки за зимата .Имаме шапки за всякакви възрасти шапки за бебета , шапки за деца и шапки за възрастни ... още..FJ Commerce Ltd ООД
Фирма "FJ Commerce ltd" предлага рафинирано и нерафинирано слънчогледово и рапично масло произведено в Русия от рафинерия собственост на наши партньори, с които имаме договорни отношения за разпространение на продукцията и. Базисната цена е $ 1030 U ... още..

Държавно Горско Стопанство – гр. Пещера
Основната дейност на ДЪРЖАВНО ГОРСКО СТОПАНСТВО „ПЕЩЕРА” е залесяване, дърводобив, търговия с дървен материал, охрана на горския фонд. За посещения и въпроси: http://dgspeshtera.ucdp-smolian.com/, тел.: 0350/63957, Пещера, ул. Михаил Такев 129. ... още..

„Као-Техникс” ООД ООД
Фирма „Као-Техникс” ООД произвежда изделия от каучук. Продуктовата гама, която предлагаме е разнообразна, като на част от продуктите фирмата ни е единствения производител в България. За въпроси и запитвания: info@kao-technics.com. Очакваме Ви! ... още..

НЕЛИНА 1
НЕЛИНА 1 ЕООД е с основна дейност дървопроизводство и дърводобив. Продава и произвежда дърва за нуждите на бита, транспортира. гр. Панагюрище, ул. Стефан Караджа 2, 0357/62793, http://www.registarnaselskotostopanstvo.com/Горско_стопанство_и_дърводоби ... още..

ТП ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ШИРОКА ПОЛЯНА
"ТП ДЪРЖАВНО ЛОВНО СТОПАНСТВО ШИРОКА ПОЛЯНА заема западната част на Западните Родопи, попада изцяло в обл. Пазарджик и покрива част от община Батак. Обхватът му е 10 990 хектара и включва няколко реки и язовири. Природата е идеална за риболов, екотур ... още..

илхан 2010 ЕООД
Международен транспорт спедиция ... още..

Димекс клима ЕООД
"Димекс клима" ЕООД е фирма за Продажба, Доставка, Монтаж, Сервиз, Профилактика, Поддръжка на климатична техника. Ние предлагаме голяма гама от инверторни Климатици от марките Panasonic, Daikin, Sharp, Fujitsu, Hitachi, Mitsubishi,Toshiba,Fuji electr ... още..