Фирми - Не известен

КОНСУЛТАНТ КОЙКОВА ЕООД
Консултантска дейност в областта проектиране и строителство на - сгради, проектиране на сгради и съоръжения ... още..ДЖИ ЕНД ТИ ТРЕЙДИНГ
G&T Trading е компания с доказан опит в търговията с масла за автомобили. Разнообразието от масла, които предлагаме включва Castrol enduron Low Saps 10w-40, Opel Dexos, масло и филтър за DSG, добавки за масло, масла с вискозитет 10w-40,5w-40,5w-30,5w ... още..

"O & O" ЕООД
Лицензиран Туроператор. Специализира се изключително в детски и семеен отдих. Предлага на своите клиенти богата гама от туристически услуги - детски лагери на море и планина, зелени и бели училища, екскурзии за ученици по свой и заявен маршрут, абиту ... още.."Автолазур -А- Васил Гевечанов " ООД
Фирмата "Автолазур -А- Васил Гевечанов ООД" предлага всички видове строителни, ремонтни и довършителни дейности. Изкопни работи, изграждане на груб строеж, строителство на къщи, мазилки, шпакловки, зидарии, боядисване, полагане на хидро и топло изола ... още..

„Аугуста-91” АД
Spa хотел Аугуста е позициониран в град Хисаря, функциониращ целогодишно. Настаняваме гостите си в единични и двойни стаи или апартаменти, всеки с отделна тераса и вана. Посетителите могат да се възползват от ресторант с лятна градина, лоби бар, конф ... още..

ЕСТЕЛ КОРЕКТ
Фирма Естел Корект притежава сериозен опит в създаването на ландшафтни проекти за зелени площи, както и озеленяване. Проектирането на градински или паркови площи включва заснемане на терена, уточняване на детайли като детски площадки, водни ефекти и ... още..

"ЯЙЦЕПРОМ НЕВРОКОП" ООД
ДИСТРИБУЦИЯ НА ЯЙЦА ... още..

Мегапринт Трансферс ООД
Производство на термотрансферни щампи, забавни престилки, рекламни тениски, шапки, работно облекло ... още..

Алпи Комерс
Фабриката за бонбони за фирма Алпи Комерс съществува от 1995 година. Произвеждаме разнообразие от твърди, меки и дъвчащи бонбони. Предлагаме бонбони с вкус на шоколад и плодове, зърнени плодове, парфюмиращи бонбони, млечни бонбони, карамелажни бонбон ... още..

СИЕНИТ ИНВЕСТ ООД
Форум Тракия е построен върху площ от 13 000 кв.м., по всички европейски стандарти за строителство. В него има място за над 120 магазина, което предоставя огромна възможност за забавления и покупки. При нас ще откриете каси за заплащане на потребител ... още..