Фирми - Не известен

Апарт хотел Елит 2
Комплекс Елит 2 - Слънчев бряг до Какао, нов режим на почивка , доближаваща се до хотелите , но с повече свобода и варианти в избора.. ... още..Община Крумовград
Община Крумовград се намира в източните Родопи. Тя заема площ от 843, 320 кв.км. Общината е административна единица от област Кърджали. Общината се състои от 78 населени места, съставени от 403 махали. ... още..

Парк Хотел „Панорама” /гр. Трявна/
В град Трявна, може да отседнете в "Парк Хотел Панорама" . Хотела разполага с единични, двойни, тройни стаи и апартаменти. В хотела има лоби бар, тенис на маса, джага , фитнес зала, сауна, детска площадка. В ресторанта на хотела има 100 места, подход ... още..Стоунс Румо ЕООД
Основната дейност на "Стоунс Румо" ЕООД е обработка на скално облицовъчни материали. Фирмата изработва и монтира изделия от мрамор, гранит и варовик, в това число: надгробни паметници, скулптури, фонтани, камини, пейки, маси и всякакви други изделия ... още..

„Стив 94” ООД/гр.Правец/ ООД
Фирма „Стив 94” ООД е един от най-сериозните доставчици на авточасти в района на гр. Правец. Разполагаме с голям магазин за прадажба на авточасти, а сервиза ни предлага широка гама от услуги – автодиагностика, смяна и баланс на гуми, ремонт на ходова ... още..

Semeen Hotel SV, Цигов чарк
Семеен хотел SV се намира в местността Цигов чарк, на 300 м. от язовир Батак и на 7 км. от гр. Батак, на 160 км. от гр. София, на 75 км. от гр. Пловдив, на 36 км. от гр. Пазарджик и на 15 км. от гр. Велинград. Малък семеен хотел отворил врати за Коле ... още..

Нотариус Краси Тодоров Манев
При нотариус Краси Тодоров Манев се изготвят и проверяват документи и се дават консултации, свързани с имоти и други казуси, в района на град Разлог. ... още..

Община Мездра
Община Мездра се намира в Северозападна България и обхваща северната част на Искърското дефиле. Центъра на общината е разполовен на 90 км. северно от София. Старото име на Мездра е Торбарица. Градът е наследник на античната култура. Природните забеле ... още..

Боровец Ризорт
Планинска почивка в луксозен хотел или кокетна вила в Боровец. Хотелите и вилните селища в Боровец работят за своите гости целогодишно и предлагат всичко необходимо, за да намерите своя любим извънградски дом за почивка: уютни стаи и апартаменти, обз ... още..

„Нела Пейчева” ЕТ
ЕТ Нела Пейчева е фирма специализирана в директния внос на японски трактори клас А. Фирмата предлага гаранционно и извънгаранционно обслужване на тракторите, както и безплатна доставка за цялата страна. ... още..