Фирми - Ловеч

ВИКОНА-Виолета Колева ЕТ
Консултации и обучение за стандартизирани системи за управление (ISO 9001, ISO 14001, ISO 22000, НАССР, IFS, OHSAS 18001, EN 15038 и др.) - изграждане и въвеждане на системи за управление, вътрешни одити, подготовка за прегледи от ръководството, подг ... още..Къща за отдих Илиян
Самостоятелна къща на 10 км. от гр. Троян .Разположена е в централната част на Троянския балкан , където природата и климата са чудесни през всички сезони на годината.Първият контакт на гостите е с големият зелен двор ,цветни градинки ,басейн през ля ... още..

Римсофт - 7 ЕООД
Фирма „Римсофт – 7” ЕООД е официален представител на софтуерните продукти на „Бизнессофт” – гр.София. Ние сме дистрибуторска, софтуерно-консултанска фирма с визия да разпространява и поддържа бизнес софтуерни решения в сферата на бюджета, производств ... още..Автокар Комерс ООД
Търговия с автомобилни гуми, акумулатори и масла. ... още..

Агенция Митев- Радулов
Фирмата е вносител на трапезни вина от цял свят- Чили, Нова Зенландия, Австралия, Франция, Германия, Италия, САЩ, Южна Африка и бутикови вина с марката Д-р Таниш. ... още..

М ФОРТЕ ООД
ТЪРГОВИЯ ... още..

Ловеч днес
Предлага новини и актуална информация от Ловеч и региона. Съдържа фирмен справочник, градски форум, галерия снимки. ... още..

Пердита ЕООД
Производство и търговия на едро и дребно с детска и младежка конфекция.Абитуриентски и вечерни рокли.Сценични облекла, народни носии, костюми за мажоретки, танцови състави, хорове, индивидуални изпълнители. ... още..

Пречиствателни станции, резервоари и бидони
Производство на бидони и резервоари от пластмаса за пречиствателни станции и битови нужди, всички необходими сертификати. Българско производство с белгийско ноу-хау. Високо качество на по-добри цени. ... още..

Ловеч пропъртис мениджмънт ООД
... още..