Фирми - Кърджали

Натурал стоун ООД
Основната дейност на „Натурал стоун” ООД е добив, обработка и търговия на скално-облицовъчни материали. ... още..Гената Инженеринг ЕООД
Проектиране, изработване и монтаж на хидравлични и пневматични елементи и системи, машини за дърводобива и дървопреработването. Ремонт и реконструкция на съществуващи съоръжения. ... още..

Nadit
Онлайн обувки,онлайн магазин за обувки,обувки Надит ... още.."Флексикон БГ" ЕООД
Производител в България на гъвкави полипропиленови контейнери, биг бегс с изходящ щуцер по индивидуална поръчка е Флексикон БГ. Сигурен транспорт и съхранение на селскостопански продукти, метални концентрати и изделия, строителни материали, химикали, ... още..

Вносители и производители на продукти за автомобили
Авточастите.БГ е Национален каталог на автосервизи и фирми вносители и производители на авточасти, аксесоари, гуми, масла, сервизно оборудване, автобои, автокозметика за леки, тежкотоварни автомобили, микробуси, автобуси и ремаркета в страната. ... още..

ЛОВНО РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО КИРКОВО Сдружение
ЛОВНО РИБАРСКО ДРУЖЕСТВО (КИРКОВО) е с адрес в град Кирково и е действащо като лов, риболов, зарибяване на реки, грижи за дивеч. Търсете на адрес: гр. Кирково, ул. Георги димитров 1, тел.: 0887245166 и 0888971911. ... още..

МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” АД АД
МБАЛ Д-р "Атанас Дафовски" разполага със спешено приемно отделение. Операционния блок има 5 операционни зали.В болницата има 345 легла за пациенти, който са разпределени в 8 отделения. Тук работят 120 лекари,260 медицински сестри и около 120 санитари ... още..

МБАЛ „Д-р Атанас Дафовски” АД – гр. Кърджали АД
Многопрофилна болница за активно лечение Д-р "Атанас Дафовски" е създадена през 1932г. Болницата има основен корпус с два блока – блок А и блок Б, спешен сектор и операционен блок. В блок А и блок Б се намират отделения по всички клинични специалност ... още..

КИРОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД
КИРОВ ИНЖЕНЕРИНГ ЕООД е създадена с цел развиване на сервизна, инженерингова и търговска дейност с електроматериали, средства за автоматика, осветление, касови апарати и др. Продукти LED осветление, офис осветление, индустриално осветление, контактор ... още..

АРПЕЗОС - ГРУП ЕООД
НАЙ-ДОБРИЯТ ДОМ за възрастни и хора с физически увреждания ! Намира се в Златоград по пътя за Смолян-Пампорово, до село Старцево. За храната се грижат хора които не са забравили старите български рецепти, а за здравето бди денонощно медицински екип, ... още..