Фирми - Кюстендил

ХЛЕБОЗАВОД КЮСТЕНДИЛ ООД
Производство на разнообразен хляб предлага ХЛЕБОЗАВОД КЮСТЕНДИЛ ООД - собствена хлебопекарна, продажба на закуски, пити за Кюстендил и района. Ул. Индустриална 1, 078529061 ... още.."Amnesia fashion" ООД
ПРЕДСТАВИТЕЛСТВО НА ЪНГАРСКИЯ МОДЕН БРАНД"АМНЕЗИЯ" СЪЩО ТАКА И ПРОИЗВОДСТВО НА МОДНИ ДРЕХИ ЗА ЖЕНИ ... още..

,,Александър” ЕООД
"Александър" ЕООД е българска компания с дългогодишен опит в търговията с прежди за ръчно плетиво. Предлагаме и кинкалерия. Преждите са с различен състав – акрил, памук, комбинация от полиамид и акрил,вискоза,бамбук, вълна и акрил, хлоровлакно и акри ... още..Аргос 91 ЕООД
БЪЛГАРСКИ СТЪЛБИ ЗА ВАШИЯТ ДОМ И ГРАДИНА ... още..

"ПАНИ" ЕООД
Каменоделски и погребални услуги от професионалист. Организация на погребения и панахиди, превоз на покойници, изработка на некролози, траурни стоки. Изработване на надгробни паметници от мрамор, гранит и варовик. Порцеланови снимки и портрети. Монта ... още..

Минолтех ЕООД
Копирни центрове.Копиране,принтиране,плотиране,широкоформатен печат - цветно и черно-бяло.Изработка на визиктки,фактури,печати и всякакви рекламни материали.Изработка на надписи от PVC фолио,светещи,несветещи и информационни табели.Покупко-Продажба н ... още..

Karady Bros.
Облекло, което съчетава удобство, креативност, стил и индивидуалност, вследствие от дългогодишния ни опит и подсигурен от висококачествени материали, внос от Италия, Франция и Швейцария. Собствена търговска марка. ... още..

Ранина - ООД
Производство на домофони и видеодомофони. Доставка и монтаж на системи за видеонаблюдение. ... още..

Мира ЕООД
Мотокари, газокари от 1000 до 7000 кг. Внос от Германия. Рециклирани.Главната дейност на фирмата е производство на машини за хартиената промишленост и производство на хартиени консумативи.За повече информация моля посетете нашия сайт:www.mirabg.com ... още..

Съвет по туризъм - Кюстендил Сдружение
Съдейства за разработването и провеждането на местната туристическа политика.Разработване и управление на проекти.Организиране на допълнителни мероприятия в туризма. ... още..