Фирми - Хасково

Хотелски комплекс "България"
Хотелски комплекс „България” е истинска находка сред туристическите обекти в Родопите. В района се намират много крепости, минерални извори и битуват традиции, запазени още от древността. Всяка стая на хотела е уютна и удобна – с телефон, климатик и ... още..Сватбена агенция "Amore"
Сватбена агенция "Amore" предлага на своите клиенти и бъдещи младоженци варианти на сватбена декорация на булчинската кола, мястото за гражданската церемония или венчавката, църквата и ресторанта. Сватбена агенция "Amore" разполага с офиси в : гр. Ха ... още..

Тесса 1 ООД
Онлайн магазин за маркови дрехи, дамско и детско облекло, бельо, аксесоари и обувки. Оригинални маркови стоки с гарантирано качество и бърза доставка. Магазин Tessaone.com предлага разнообразие от модели на известни дизайнерски марки - calvin klein, ... още..Авик Груп ЕООД
Авик Груп ЕООД с дейност спедиция и международен транспорт, осигурява на своите клиенти транспорт от и за ЕС, Русия, всички бивши Съветски републики, Турция, Грузия, Сърбия, Македония, както и вътрешен транспорт до всяка точка на страната. ... още..

ТИЯ ЛОГИСТИКС
"Тия Логистикс предлага: Превози на комплектни товари със стандартни бордови полуремаркета; Превози на комплектни високообемни товари; Превози на групажни пратки; Специализирани превози; Превози на извънгабаритни товари; Превози на личен багаж; Комби ... още..

АВИОТРАВЕЛ ЕООД
Туристическа Агенция "АВИОТРАВЕЛ" ЕООД е създадена през 2010 г. като лицензиран туристически агент с лиценз РКК-01-5753. Компанията е регистрирана в България с ЕИК 103952643. Вниманието ни е насочено към индивидуалното отношение с клиентите. Разполаг ... още..

Счетоводна кантора Харалан Василев
Предлагам на вашето внимание абонаментно счетоводно обслужване, еднократно годишно счетоводно и данъчно приключване, изготвяне на годишни данъчни декларации на физически и юридически лица, изготвяне на регистри и справки-декларации по Закона за данък ... още..

" Джери - Джезми Расим" ЕТ
ЕТ „Джери – Джезми Расим“ е сред лидерите на българския пазар за директен регулярен внос на платове, материали и аксесоари за нуждите на шивашката промишленост. За своите клиенти фирмата разполага с широка цветова гама тъкани и плетени платове, шевни ... още..

Емосион ЕООД
Фирмата се занимава с дърводобив,с търговия на дърва за огрев - от бук ,дъб, иглолистна дървесина, габър; дървен мателиал и пелети ... още..

"Кристал" ООД ООД
Внос и търговия с детски играчки, ученически раници, канцеларски материали и спортни стоки. Детските играчки от телевизионните реклами. Атрактивни условия за търговци. ... още..