Фирми - Хасково

Марица Логистик Сървис ЕООД
Фирмата се занимава активно с отдаване на мобилни кранове под наем от 35 до 500 тона; авто и самоходни вишки; телескопични товарачи и мотокари; превоз на извънгабаритни и тежки товари; Разполага и със специализирана работна ръка – алпинисти ,ламинато ... още..Карбон Технолоджи ООД
Графитни четки::Производство:: Карбон Технолоджи ООД Производство на графитни, електрографитни и металографитни четки, четкодържатели които се използват за всички видове ел.двигатели и ел.машини в бита и индустрията ... още..

К СТРОЙ 2011 ЕООД
ТОПЛОИЗОЛАЦИИ,ХИДРОИЗОЛАЦИИ,ВСИЧКИ ВИДОВЕ СТРОИТЕЛНИ ДЕИНОСТИ,ПРОЕКТИРАНЕ И ПЛАНИРАНЕ НА СТРОИТЕЛНИ ОБЕКТИ ... още..Община Ивайловград
Община Ивайловград е разположена на 820 кв. км. в югоизточните Родопи. Благоприятните почвено-климатични условия и древните традиции са факторите, благодарение на които този край се слави с елитното си червено вино – Ивайловградският елексир. Тук ще ... още..

Сдружение АБ - Асфалт и Бетон Сдружение
Сдружение АБ – Асфалт и Бетон предлага всички услуги за изграждане на пътни обекти: проектиране на пътища и съоръжения; добив на инертните материали за направа на пътни основи, асфалтови смеси и бетонови разтвори; пътно строителство, включващо всички ... още..

ЕТ"Даяна-Дияна Иванова" ЕТ
Предлагаме дамски блузи(плетени и от трико според сезона), жилетки, суитчъри, анораци, ризи,туники,рокли. Стоката е директен внос от Турция без посредници. Цени на ЕДРО от 10 до 20 лв. Всяка седмица 15 - 20 нови модела с по 5 - 6 цвята.Стоката може д ... още..

ЗКПУ "ЗОРА" Кооперация
Производство и търговия със селско стопанска продукция. ... още..

КОПИ ГРУП ООД
Предлагани услуги от "КОПИ ГРУП" ООД : -продажба на офис техника; -калибриране на цветни копирни машини; -ресетиране на чипове за копирни машини; -продажба на дигитални апарати и факс апарати; -прадажба на консумативи за техника; -продажба на принтер ... още..

ЕКО СТРОНГ 1 ООД
Жилищно,търговско и промишлено строителство и ремонти на територията на страната и чужбина.Монтаж на метални конструкции,топло и хидроизолации,ремонт ,реконструкции и изграждане на покриви и покривни конструкции ,армировъчни,бетонови и др. довършител ... още..

Кенди Хелас ЕООД
Официална страница: www.kendyhellas.com и www.металниконструкции.eu “Кенди Хелас” ЕООД е българска проектантско-производствена организация в областта на конвекционалната енергетика и промишленото строителство. Фирмата е специализирана в изработката н ... още..