Фирми - Габрово

"Регионален хоспис" ЕООД
Подобряване качеството на живот на терминално болни пациенти чрез осигуряване на на 24-часово наблюдение от лекар,психолог и медицински специалисти;хранене; тоалет против декубитус; цялостна хигиена. ... още..ДЕКИА ЕООД
ДЕКИА ЕООД е фабрика за дървообработка с най-големия производствен потенциал в района на Габрово. Фабриката отговаря на европейските стандарти и разполага с модерна техника за обработка на дървения материал. Производственият капацитет е 2000 м3 на ме ... още..

радио Севлиево
КОГАТО РЕКЛАМИРАТЕ Е ВАЖНО: КАКВО КАЗВАТЕ! КАК ГО КАЗВАТЕ! КЪДЕ ГО КАЗВАТЕ! КОЛКО ЧЕСТО ГО КАЗВАТЕ! ОБХВАТ: Община Севлиево, Габрово - квартали, В. Търново - квартали, 80 км от автомагистралата София - Варна, Община Априлци. Рожден ден: 20 април 1992 ... още..Декиа Ууд ООД
Производство на дървен материал за мебелната и строителната промишленост. Фирмата произвежда дъски,греди и детайли. Работи с бук, дъб, орех, череша, акация, липа и чамов материал. Поддържа на склад богат асортимент от всякакви размери и видове дървен ... още..

ВАЛ Инженеринг БГ ЕООД
ПРОЕКТИРАНЕ, РАЗРАБОТКА, ПРОИЗВОДСТВО, РЕМОНТ НА ПРОМИШЛЕНИ ЕЛЕКТРОННИ СИСТЕМИ И УСТРОЙСТВА; ПРОЕКТИРАНЕ, ИЗРАБОТВАНЕ, СЕРВИЗ И МОНТАЖ НА ИНДУКЦИОННИ СЪОРЪЖЕНИЯ; РАЗРАБОТВАНЕ И ИЗРАБОТВАНЕ НА МАШИНИ И СЪОРЪЖЕНИЯ С ОБЩО ПРЕДНАЗНАЧЕНИЕ; ПРОЕКТИРАНЕ И И ... още..

ДАНТЕ ГРУП ООД
Търговия с компютърна и офис техника. ... още..

" Плам Пласт " ООД
Продажба на OPS,алуминиеви и полиестеренови опаковки.Чаши,бъркалки и прибори за еднократна употреба. Алуминиево, стреч,термофолио и фолия за палетизиране. Полиетиленови и полипропиленови пликове, торбички, чували.Кутии и подложки за пици и торти.Кафе ... още..

Гип - Пламен Недков ЕТ
Производство на металорежещи инструменти. ... още..

Сънител ЕООД
Телефонни кабини в гр. Габрово: -Покрит пазар в кв."Трендафила" -Централен пазар(Уличката към пазара в дясно) ... още..

Екоресурс ЕООД
Изкупуване и рециклиране на вторични суровини, транспортна дейност и товарни превози. ... още..