Фирми - Габрово

АББ Авангард АД
АББ Авангард АД е част от концерна АББ от 1996г. Акционерното дружество е създадено след приватизация на съществуващото държавно предприятие Авангард. АББ Авангард започва производството на разединители през 1996г., когато заводът е приватизиран от ... още..ИЕГ - Иван Енчев ЕТ
Електротехника. ... още..

Димов - Пламен Атанасов ЕТ
Електротехника. ... още..Завод за графични периферни устройства ООД
Разработка, производство и сервиз на фотоелектрични растерови и кодови преобразуватели, режещи и чертаещи плотери, вибробункерни захранващи устройства и др. ... още..

Балти - Стефан Балтиев ЕТ
Производство на индустриални металдетектори, системи за радиоуправление на улично осветление или на други обекти. ... още..

Мехатроника АД
Акционерно дружество за промишлена електроника (1961). Уредби за индукционно нагряване за високочестотно повърхностно закаляване, за запояване, за нагряване на ковашко-пресови заготовки, за топене на метали, за заваряване и огъване на тръби, силови ... още..

ЕСА Контрол ЕООД
Фирма "ЕСА Контрол" е специализирана в производството на електронни средства за автоматизация. Това са: безконтактни индуктивни датчици, магнитни датчици, капацитивни и оптоелектронни (оптични) датчици; аналогови и цифрови време-релета, таймери, цифр ... още..

Импулс АД
Импулс АД e приемник на Завод за часовникови прибори (1963). Изработва броителни и времезакъснителни механизми. Производство на прецизни електроуреди за управление и контрол на производствените процеси. ... още..

Абидос ООД
Уеб студио Абидос предлага индивидуална изработка на проекти, креативност и цялостна концепция за Вашите нужди. Уеб софтуер, лого дизайн, уеб дизайн. Абидос ООД е студио специализирано в разработването на комплексни и уникални решения за уеб. ... още..

Кит ЕООД
Проектиране, изграждане, ремонт и подръжка на компютърни системи пи комуникационни мрежи. ... още..