Фирми - Габрово

Спа Студио Ангелина ЕООД
Забързани в нашето напрегнато ежедневие често забравяме да се грижим за добрия тонус на нашето тяло. Спа студио Габрово се грижи за Вашият тонус и кондиция. Услугите извършвани в нашето студио имат за цел да Ви помогнат да се почувствате по-добре и к ... още.."Досеви - консултации и одит" ООД
Христо Досев - Д.Е.С. № 0714, регистриран одитор. Независим финансов одит. Консултации в областа на счетоводството, МСФО и данъчното законодателство. ... още..

"Явор" ДЗЗД
търговия на хранителни стоки ... още..БЕТА БУС
БЕТА БУС ООД – гр. Габрово, извършва превоз на пътници – обществен превоз. Собствениците редовно обновяват автомобилния парк и стриктно спазват всички европейски стандарти. Автобусите реализират ученически превоз и на служители в общините Габрово и Д ... още..

МДМТ ООД
ФУВАС ВЕНДИНГ АВТОМАТИ Напомняме, че съгласно Наредбата крайният срок за свързване на автоматите за самообслужване с НАП посредством ФУВАС е 31 октомври 2012 год. Фискален модул – Пломбиран блок, закрепен в корпуса на апарата, съдържащ всички основни ... още..

Клиника Акта Медика
Медицински комплекс Акта Медика предлага на пациентите си затворен цикъл на обслужване. По този начин пациентите ни получават цялостно, бързо и качествено лечение. Работим със Здравноосигурителната каса, което позволява на осигурени пациенти да се въ ... още..

Олсън & Олсън ООД
Фирмата е основен вносите и дистрибутор на Южноафрикански,Новозеладски и Авсралийски вина ... още..

ФЛЕКСИ-Стефан Колев ЕТ
Предлага твърдосплавни и диамантени изтеглящи дюзи за производство чрез пластична деформация /изтегляне/ на метални изделия: стоманени телове, телове от припои, заваръчни електроди, медни и алуминиеви проводници, метални нишки от месинг, сребро, злат ... още..

СТС Електроникс ООД
СТС Електроникс ООД е най-големият български производител на датчици и електронни устройства за автоматизация на производството и е позиционирана в гр. Габрово. ... още..

МДМТ ООД ООД
Фирмата предлага продажба и сервиз на касови апарати, фискални POS системи, фискални и нефискални принтери, електронни везни от дългогодишната и утвърдила се на пазара марка ТРЕМОЛ-ZEKA. Kомпютри и периферия от всички марки и доставчици в България. В ... още..