Фирми - Габрово

Мебели Еврика ООД
Качествени мебели от масив от магазин Еврика. Обзавеждане за хотели и ресторанти. Градински мебели - маси, столове, шезлонги. Богат избор от класически и модерни дивани, кресла, бюра, гардероби и други на отлични цени. ... още..Община Трявна
Трявна е една от общините в Обл. Габрово, заемащи част от Северна България. Площта й е 255,5 km². Развит е туризма, излети и екскурзии, както и селски туризъм. Администрацията на общината е с адрес: ул. Ангел Кънчев 21, тел.: 0677/62496, www.obtryavn ... още..

ТРАНС РОЯЛ ЕООД
ТРАНСПОРТ С ПРИЦЕП.ГАРАНТИРАМ ТОЧНОСТ И КОРЕКТНОСТ-ОЧАКВАМ СЪЩОТО. ... още..СТС Електроникс ООД
СТС Електроникс ООД е водещ български производител на датчици и електронни устройства, предоставяйки на своите клиенти и партньори иновативни и практически решения при автоматизирането на производствени процеси в индустрията. ... още..

Лакова консулт ЕООД
Абонаметно счетоводно обслужване.Съставяне на ГФО .Данъчни консултации.ТРЗ обслужване. ... още..

Раптор 2604 ЕООД ЕООД
Автосервиз Раптор 2604 ЕООД обслужва всички марки и модели европейски и японски леки автомобили, джипове и микробуси, както и американски джипове. Освен това фирмата извършва собствен внос на авточасти и автомобили от Англия и Европа. ... още..

Весела Любомирова Цонева
Като пълноправен частен съдебен изпълнител, Весела Любомирова Цонева прилага опита и професионализма си при решаване на Вашите проблеми. Работи в района на гр. Габрово, като фигурира с регистрационен номер 732 в „Камарата на частните съдебни изпълнит ... още..

"Балканско ехо" ЕООД /с. Кръвеник/ ЕООД
Българският лидер в проектирането и производството на подемно-транспортни системи е фирма БАЛКАНСКО ЕХО ЕООД. Специализираният екип осигурява монтаж и сервиз на крановете и техните компоненти. Сред съоръженията са електротелфери от 0,5 t. до 32 t., с ... още..

АТО Импекс ЕООД
Фирма АТО Импекс предлата на своите клиенти траспортни услуги до всяка точка на България и Европа. Фирмата разполага и с храдилни автомобили до 2 тона.Ценови отстъпки за редовни клиенти. Възможност за дългосрочно обвързване.Фирмата разполага и с удоб ... още..

Бест-Панорама ООД
БЕСТ-ПАНОРАМА ООД представя на вашето внимание сгъваема система от стъкло, алуминиеви парапети и стъклени покриви. Фирмата работи с висококачествени материали на известни световни марки за реализирането на високачествен и издържлив продукт. ... още..