Фирми - Добрич

БМД АД
"БЪЛГАРСКО МАШИНОСТРОЕНЕ ДОБРИЧ - БМД" АД е един от най-големите утвърдени производители в България на прикачни транспортни средства и надстройки за автомобили от лек, среден и тежък клас. Производствената база на фирмата е локализирана в североизточ ... още..Чоки - 2000 ЕТ
Производство и търговия на безалкохолни напитки и плодови концентрати. ... още..

Ваян 86 ЕООД
Фирма "ВАЯН 86" ЕООД предлага на вашето внимание висококачествени стартерни батерии (акумулатори) за всички видове леки и тежкотоварни автомобили. ВИЖ ОЩЕ на нашия сайт: www.vaqn86.alle.bg ... още..Металик-ЕООД гр.Добрич
Металик-ЕООД гр.Добрич изработва водни и маслени радиатори за комбайни,трактори,строителни машини и др. ... още..

БГ-Подправки ООД
Готови сосове,маринати и глазури,бульони, дресинги,подправки и смеси.Представител на AVO-Германия ... още..

Валети - 61 ЕООД
Продава всякакви видове автомобилна филтърна хартия, хартия за маслопроизводство и филтърен картон,крепова и крафт хартия и други видове хартии. ... още..

Автоколор ЕООД
Авторепаратурен център.Търговски и сервизен комплекс.Оторизиран от Toyota,Nissan и Fiat за ремонт по шаси и оригинални резервни части. ... още..

Счетоводна къща Ралица ЕООД
Комплексно счетоводно и административно обслужване, абонаментно обслужване на фирми и физически лица, задължителни регистрации в различни държавни и общински органи. Извършваме първоначална регистрация на фирми, промени в обстоятелствата, продажби на ... още..

Ареа 51 ООД
Търговия с компютри и консумативи. ... още..

Бомар 2000 ЕООД
Основната дейност на фирмата е търговия с препарати и аксесоари, миещи и дезинфекциращи препарати с битова и професионална насоченост. Като строителна, инженеринго - консултантска фирма в областта басейни и СПА, започва от 1999г. ... още..